Gelinim Mutfakta Esra Özekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Esra Özekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başladı. Cuma günü sona eren haftada Ezgi veda etmiş ve yerine gelecek isim merakla beklenmeye başlamıştı. O isim Esra Özekin oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Esra Özekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak hafta içi her gün yayınlanmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftanın startı verildi. Cuma günü yayınlanan fragmanda Ezgi Eser'in yerine yarışmaya katılacak isim de belli olmuştu. Buna göre Esra Özekin bugünden itibaren en azından cumaya kadar birincilik mücadelesinde rakibelerine üstünlük kurmak ve uzun bir süre yarışmada kalmaya çalışacak. Peki, Gelinim Mutfakta Esra Özekin kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Esra Özekin kimdir?

Bugün yayınlanacak olan bölümden itibaren ekranlardaki yerini alacak olan Esra Özelin hakkındaki bilgiler de merak konusu haline geldi. Genç yarışmacı 30 yaşında. Turizm otelcilik mezunu. Tokatlı. Bu sezon adını Masterchef Türkiye'de Jose Mourinho sözleri ve kendine has tavırları ile duyuram Kayhan Özekin'le evli. 1 çocuk sahibi. Ev hanımı ama daha önce yiyecek&içecek sektöründe çalıştı. Hırslı, azimli ve inatçı. Daha önce Ben Bilmem Eşim Bilir'e katıldı.


gelinim mutfakta esra özekin

gelinim mutfakta esra özekin


gelinim mutfakta esra özekin
 

gelinim mutfakta esra özekin


gelinim mutfakta esra özekin


 

Esra Özekin Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Esra Özekin'in kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada ailesi ile ilgili paylaşımlar yapmaktadır. 3 bin yakın takipçisi vardır. Kendisini @esra_ozekin profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.