Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni yarışmacılar açıklandı. Buna göre rakibeleri karşısında mücadele edecek olan gelin Gizem Sancaktar. Kendisinin performansı merak konusu iken hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumu, birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerinin yanısıra lezzetli yemekleri ile de izleyicileri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da haftanın ilk bölümü başlıyor. Geride kalan haftada Zeynep Gökçe Kalyoncu ve kayınvalidesi elenmişti. Yerine gelecek isim de merak konusuydu. Yayınlanan fragmanda Gizem Sancaktar'ın yarışmaya dahil olacağı açıklandı. Güzel yarışmacı hakkındaki araştırmalar da başladı ve hayatına yönelik bilgiler merak ediliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?

Bir hafta boyunca rakibeleri Ezgi, İlayda ve Aysun'a karşı gireceği yarıştan galip olarak ayrılmak ve hem gün sonlarında çeyrek altın hem de finalde beş altın bilezik kazanmak isteyen Gizem Sancaktar 27 yaşında. Aslen Ankaralı. 1.5 yıldır Servet Saltuk Sancaktar ile evli. Kedi ve köpeği var. Çok neşeli, sürekli gülen ancak haksızlığa gelemeyen bir yapısı var. Pozitif yaklaşımı seven güzel gelin istemediği durumlardan sinirlenebileceğini ifade ediyor. Kitap okumayı ve rap müziği çok seviyor. Bu sebeple de hızlı konuşuyor. Rakibelerinin bu konuda kendisinden çekeceği var. Akrep burcu olan güzel gelinin hedefi yarışmda uzun süre kalabilmek.

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Instagram hesabı

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Gizem Sancaktar'ın kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Adı programda açıklandıktan sonra takipçi sayısını binlere ulaştırması bekleniyor. Kendisini @gizemmsancaktar adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum