Gelinim Mutfakta Havva Dinçer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hakkındaki bilgiler

Gelinim Mutfakta Havva Dinçer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hakkındaki bilgiler
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün yepyeni bir hafta daha başlıyor. 110 haftayı geride bırakan fenomen programda bugünden itibaren puan yarışı hem lezzet hem de mücadele vaat ediyor. Cuma günü yapılan finalin ardından bugün bir gelin ve kayınvalide daha maratonda rekabete katılacak. Nurcan Dinçer'in kaynanası Havva Dinçer rakibelerin karşısında gelinini koruyarak onu birinci yapmaya çalışacak. Gelinim Mutfakta Havva Dinçer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hakkındaki bilgiler haberimizde y

Cuma günü yaşanan final heyecanı ile izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da en düşük puanı Ayşe Önal ve kayınvalidesi Ayşe Çakır yarışmadan elenmişti. Yerlerine gelecek gelin ve kayınvalide merak konusuydu. Finalin ardından yayınlanan fragmanda haftanın yeni yarışmacıları açıklandı. Nurcan Dinçer'in kayınvalidesi olarak programda boy gösterecek isim Havva Dinçer oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Havva Dinçer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor. 


 

Gelinim Mutfakta Havva kimdir?

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Havva Dinçer 65 yaşında. Aslen Erzincanlı. 16 senedir evli olan oğlu ve gelini ile birlikte yaşıyor. Evlatlarını tek başına büyütmenin zorluğu ile mücadele eden Havva Hanım, gelini Nurcan için de tam bir anne. Bugüne kadar mücadele ettiği sıkıntıların oğlu ve gelininin başına gelmemesi için uğraşan yeni kayınvalide, ailesinin de gözbebeği. Genç görünümü ile birlikte yarışmanın da iddialı kayınvalideleri arasında yer alan Havva Hanım hem yorumları hem de gelininin tabağını bulma konusundaki başarısıyla haftaya damga vurmak istiyor.


Gelinim Mutfakta Havva Dinçer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.