Gelinim Mutfakta Hülya Özdemir kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Hülya Özdemir kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen gelin ve kayınvalide formatlı yemek yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da bugün yepyeni bir hafta daha başlıyor. Cuma günü yayınlanan finalin ardından gözler bugün yeni katılacak ekipteydi ve fragman izleyicilerle paylaşıldı. Buna göre Hülya Özdemir rakibeleriyle yemek yarışına girecek gelin oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Hülya Özdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Hepsi ve daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Kanal D'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni hafta heyecanı yaşanyor. Bu hafta 600 bölümü devirecek olan femomen programa katılacak yeni isimler de merak kounsuydu.Cuma günü ekranlara taşınan final bölümünde en az puanı alan isim hafta boyunca kötü bir performans gösteren Gamze Karademir ve kayınvalidesi Güllüzar Hanım olmuştu. Bugünden itibaren yarışmada yemek yarışına ortak olacak isim açıklandı. Hülya Özdemir, rakibeleri karşısında hünerlerini sergilemek üzere kolları sıvayacak. Peki, Gelinim Mutfakta Hülya Özdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? işte detaylar...

Gelinim Mutfakta Hülya Özdemir kimdir? 

Bugünden itibaren İlayda Arslan Doğan, Aysun Kuşatan ve Gizem Sancaktar'ın rakibi olacak Hülya Özdemir evli ve 2 erkek çocuk annesi. Yarışmada kendisine verilen süre zarfında en iyi yemekleri ve tatlıyı yaparak altınları kazanıp adını Türkiye'ye kanıtlamak istiyor. Ayrıca rakibeleri karşısında vereceği psikolojik savaşta da kendisini hazır hissediyor. Güzel gelin ile ilgili diğer bilgiler açıklandığında haberimizde okuyablirsiniz. Fenerbahçeli ve boğa burcu. Lise mezunu. Ön muhasebeci olarak çalışıyor. Hatay İskenderun'dan yarışmaya katılıyor.

Gelinim Mutfakta Hülya Özdemir Instagram hesabı

Hatay'dan yarışmaya katılan Hülya Özdemir'in kendisine ait Instagram hesabı olup olmadığı da merak konusu. Güzel yarışmacının 400 civarında takipçisinin bulunduğu bir profili vardır. Kendisini @hulya_ozdemir29 hesabından takip edebilirsiniz.

 

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya


Gelinim Mutfakta Hülya Özdemir fotoğrafları

Beş gün boyunca rakibelerine karşı birincilik mücadelesi verecek olan Hülya Özdemir'in programdaki fotoğraflarından bazıları haberimizde yer alıyor. Pazartesi fragmanında beş günün genel bir özetinin sunulması nedeniyle farklı bölümlerde yarışmacıların neler giydiği de görülebiliyor.

Gelinim Mutfakta Hülya Özdemir

Gelinim Mutfakta Hülya Özdemir

Gelinim Mutfakta Hülya Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.