Gelinim Mutfakta İlayda Doğan ve kayınvalidesi Gülcan Tiryakioğlu kimdir? Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan ve kayınvalidesi Gülcan Tiryakioğlu kimdir? Instagram hesabı
Bugünden itibnaren yeni suncuusu ve sezonu ile ekranlara gelecek olan Gelinim Mutfakta'nın ilk hafta yarışmacıları belli oldu. Buna göre kayınvalidesi Gülcan Hanım ile birincilik mücadelesi verecek isim İlayda Doğan. Hem çeyrek altınları hem de bilezikleri almak isteyen genç gelin hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta İlayda Doğan ve kayınvalidesi Gülcan Tiryakioğlu kimdir? Detaylar haberimizde.

Fatih Ürek'ten boşalan sunucu koltuğuna oturan Onur Büyüktopçu ile birlikte Gelinim Mutfakta'nın yeni sezonu başlıyor. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalidenin yarışacağı programda lezzet ve psikolojik savaşı ön planda olacak. Eğlendirdiği kadar gerilimli anlara da sahne olan yarışmada yeni sezonun yarışmacıları da merak ediliyor. Onlardan ikisi İlayda ve Gülcan. Kendileri hakkında da bilgiler araştırılarak öğrenikmek isteniyor. İlayda Doğan ve kayınvalidesi Gülcan Tiryakioğlu hem çeyrek altın hem de beş altın bilezik için hünerlerini sergileyecek. Peki, Gelinim Mutfakta İlayda Doğan ve kayınvalidesi Gülcan Tiryakioğlu kimdir? Detaylar haberimizde.
 


Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir?

Kanal D'nin yeni sezonuna merhaba diyen programı Gelinim Mutfakta'nın güzel yarışmacısı İlayda Doğan 26 yaşındadır. İç mimarlık mezunu. Kuyumculuk sektöründe tasarımcı olarak çalışıyor. Kısa süre önce başladığı yemek serüveninde hem kendine hem de elinin lezzetine güveniyor. Hırslı ve inatçı olduğu için de birinci sıraya oturacağını düşünüyor.

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir


 

Gelinim Mutfakta Gülcan Tiryakioğlu kimdir?

Yepyeni sezonu ile ekranlara bomba gibi dönen Gelinim Mutfakta'da gelini Gülcan ile mücadele verecek olan Gülcan Tiryakioğlu emekli muhasebeci. 45 yaşında. Yarışmada adını ilk sıraya yazdırmak ve gelininin koluna altın bilezikleri takmak istiyor. Yeni sezonun en iddialı kayınvalidelerinin başında geliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum