Gelinim Mutfakta kemalpaşalı profiterol tarifi, yapılışı ve hazırlanışı

Gelinim Mutfakta kemalpaşalı profiterol tarifi, yapılışı ve hazırlanışı
Kanal D'nin sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, yeni günde de seyircilerin karşısına çıkıyor. Bugünün yemeği ise kemalpaşalı profiterol olarak belirlendi. Gelinim Mutfakta ... tarifi, yapılışı ve hazırlanışı haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta, yeni bir günde daha nefes kesecek. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetine tanıklık edilecek zorlu mücadelede gözler hazırlanacak yemeğe çevrildi. Bugün gelinler kemalpaşalı profiterol yapacak ve kayınvalideler puanlayacak. Gelinim Mutfakta kemalpaşalı profiterol tarifi, yapılışı ve hazırlanışı haberimizde yer almaktadır.

Kemalpaşalı profiterol malzemeleri

  • 1 paket kemalpaşa tatlsı
  • (ben toplamda 9 cup yaptım ve her birine 3 er adet kullandım)
  • 5 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 çay bardağı şeker
  • Vanilya
  • 1 paket çikolata sos


7328974892389849283948923423.webp


Kemalpaşalı profiterol tarifi

3 su bardağı sütü, 2 yemek kaşığı nişastayı ,1 kaşık unu vanilyayı ve şekeri de ilave edip muhallebinizi pişirin, her bir cupun içine 3 er adet dik bir şekilde kemalpaşalardan yerleştirin ,muhallebiyi üzerlerini örtene dek ekleyin, son olarak paket çikolata sosları yalnızca 2 su bardağı sütle yapın ve muhallebilerin üzerine dökün ,soğuyunca üzerine Antep fıstığı ve ya hindistan cevizi, döküp servis ediyoruz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.