Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 5 Eylül 2022 Pazartesi Puan Durumu

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 5 Eylül 2022 Pazartesi Puan Durumu
Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin yemekleriyle birincilik için yarıştıkları programda bugün de rekabet sürecek. Merve Karaca'nın katılacağı amansız mücadelede en çok puanı elde eden isim kayınvalidesiyle birlikte çeyrek altının sahibi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 5 Eylül 2022 Pazartesi Puan Durumu haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kayınvalideleriyle birlikte kıran kırana bir rekabete girdikleri zorlu maratonda bugün de yine verilen yemeğe göre hazırlıklar yapılacak ve ardından kollar sıvanacak. Ardından da puanlar verilecek. Oluşacak sıralamaya göre bir gelin çeyrek altının sahibi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? 5 Eylül 2022 Pazartesi Puan Durumu haberimizde. Sizler de görüşlerinizi yazabilirsiniz.
 


Gelinim Mutfakta 5 Eylül 2022 Pazartesi puanları

5. sezon bölümleri ile heyecanın yaşanmaya devam edeceği Gelinim Mutfakta'da Tuğba, Emel, Zeynep ve Merve yarışacak. Bir yarışmacı bugün çeyrek altını alarak yebi günü zaferle tamamlayacak. Günün puanları açıklanınca haberimizdeki yerini alacak.

Emel:
Tuğba:
Sibel:
Merve:


 

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Tuğba, Emel, Zeynep ve Sibel'in yeteneklerini sergileyerek birinci olabilmek adına çaba gösterecekleri yeni bölümde en çok puan alacak isim çeyrek altını yakasına takarak yarına başlayacak. Diğer yandan beş bileziğe de yaklaşmış oalcak. Günün kazananı açıklanınca haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.