Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Kim elendi? 13 Mayıs 2022 Cuma puanları

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Kim elendi? 13 Mayıs 2022 Cuma puanları
Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda bugün bir takım beş altın bileziği kazanırken diğeri ise elenmenin üzüntüsünü yaşayacak. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Kim elendi? 13 Mayıs 2022 Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta'da hafta sona eriyor. Pazartesiden bu yana devam eden mücadelenin sonunda bir takım beş bileziğin sahibi olurken diğeri ise elenmenin üzüntüsünü yaşayacak. Her anı çekişmeye sahne olan zorlu programda bugün herkes ipi göğüslemeyi hedefliyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? 13 Mayıs 2022 Cuma puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta puan durumu

Dün yayınlanan haftanın dördüncü günü bir kez daha keyifli anlara sahne oldu. Bölümü Damla birincilikle tamamlarken puanı 21'di. En yakın rakibi Senanur ise 13 puanla ikinci oldu. Edanur 9 puan toplayabilirken Miyase finale 6 puan alarak girdi ve eleme potasında bulunuyor. Bugün sergileyeceği performansa göre programa veda edebilir.
 

Miyase: 40 + 6 = 46
Damla: 50 + 21 = 71
Senanur: 41 + 13 = 54
Edanur: 36 + 9 = 45


 

13 Mayıs 2022 Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.