Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve beş bilezik kazandı? 11 Aralık Cuma Puan durumu

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve beş bilezik kazandı? 11 Aralık Cuma Puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da bir haftanın sonuna daha gelindi ve 6'ıncı dalyaya doğru gidiliyor. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen programda bugün bir gelin ve kayınvalide birinciliği elde edecek. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve beş bilezik kazandı? 11 Aralık Cuma Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Talya Prodüksüyon imzasını taşıyan ve ikinci sezonunda da önemli bir izlenme oranı elde eden Doya Doya Moda'da bugün bir yeni haftanın daha sonuna gelindi. Yarışmacılar pazartesi günü başladıkları kıyasıya yarışta bugün artık son sözler söylenecek. Yapılacka kombinlerin ardından verilecek puanlar belirleyici rol oynayacak. Oluşan puan sıralamasına göre ise bir yarışmacı hayallerine veda ederek yarışmadan elenecek. Bu isim merak konusu ve herkes tarafından ilgiyle araştırılmak isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu ve beş bilezik kazandı? 11 Aralık Cuma Puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler yaşandı?

Yarışmanın dünkü bölümünde gelinler zeytinyağlı brüksel lahanası hazırladı. Gözler gün sonuna çevrildi ve alınacak her puan final öncesinde büyük önem taşıyordu. Kayınvalidelerden en yüksek puan alan isim Gizem oldu. Toplamda 75 puana ulaşan güzel gelin cuma gününe İlayda'nın 8 puan önünde girdi. Aysun ile Gamze ise 11 puan alabildiler. Üçüncü basamakta yer alan 60 puana sahipken Gamze Karademir 45 puanla son basamakta. Bugün eğer bir çekilme, diskalifiye ya da farklı bir karar alınmazsa Gamze elenecek gibi gözüküyor.

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Günün yemeği su muhallebisi

Gelinim Mutfakta'nın bugün başlayan yeni haftasındaki tatlı su muhallebisi oldu. Osmanlı mutfağından bir tatlı olarak karşımıza çıkan bu lezzet için mutfağa girerek ellerinin hamaratlığını göstermek isteyen gelinler, gün sonunda da çeyrek altını yakalarına takmayı hedefliyor. Kıyasıya bir yarış içerisine girecek olan yarışmacılar, kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı elde etmeyi istiyor. Su muhalllebisi tarifi, malzemeleri ve yapılışı için bu sayfada yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Aysun Kuşatan:
Gizem Sancaktar:
Gamze Karademir:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.