Gelinim Mutfakta Muazzez Çonkuroğlu kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Muazzez Çonkuroğlu kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı
Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla televizyon ekranlarına lezzet katan ve izleyenleri eğlendiren Gelinim Mutfakta'da bugün yepyeni bir haftaya daha başlanıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kaynanaların yarıştığı programın yeni kayınvalidesi Muazzez Çonkuroğlu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Muazzez Çonkuroğlu kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacı hakkındaki görüşlerinizi yazabilirsiniz.

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni haftası bugün başlıyor. Geride kalan cuma gününde Didem Çetin Doğan ve kayınvalidesi en az puanı alarak programa ilk haftada veda etmişti. Bugün ise yeni bir gelin kayınvalide daha bu zorlu maratona katılmak üzere stüdyodaki yerini alacak. Gelini Nurcan Çonkuroğlu ile birlikte performansını ortaya koyacak ve rakibeleri olan kayınvalidelere karşı onu koruyarak tabağını bulabilmek adına mücadele verecek isim Muazzez Çonkuroğlu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Muazzez Çonkuroğlu kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacı hakkındaki görüşlerinizi yazabilirsiniz.



Gelinim Mutfakta Muazzez kimdir?

Bugünden itibaren kendisinin ve gelininin en yüksek puanları almasını sağlayacak kararlara imza atabilmek adına çabalayacak Muazzez Çonkuroğlu Bakırköy doğumlu. 62 yaşında. 2 çocuk sahibi. Çorlu'da emlakçılık yapıyor. Yarışmada kendisini kanıtlamak ve geliniyle birlikte adını en üst sıraya yazdırmak istiyor. Muazzez Hanım güzelliğiyle de dikkat çekecek.

Gelinim Mutfakta Muazzez Çonkuroğlu

Gelinim Mutfakta Muazzez Çonkuroğlu


 

Gelinim Mutfakta Muazzez Instagram hesabı

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Muazzez Çonkuroğlu'nun kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Adı programda açıklandıktan sonra takipçi sayısını binlere ulaştırması bekleniyor. Kendisini @muazzez_59 adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.