Gelinim Mutfakta Nurcan Dinçer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hakkındaki bilgiler

Gelinim Mutfakta Nurcan Dinçer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hakkındaki bilgiler
Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Cuma günü elenen Ayşe Önal'ın ardından yerine gelecek gelin belli oldu. Fragmanda yer alan görüntülerde Nurcan Dinçer'in katıldığı görüldü. Gelinim Mutfakta Nurcan Dinçer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Bugünden itibaren 111. haftasına başlayacak olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir heyecanın daha startı veriliyor. Cuma günü yapılan finalde İlayda Doğan Arslan birinciliği elde ederek beş altın bilezik kazanmıştı. Elenen yarışmacı ise Ayşe Önal ile kayınvaldiesi olmuştu. Pazartesiden itibaren hünerlerini sergileyecek ve bir hafta boyunca istenen yemekleri yaparak ödülleri kazanmak için mücadele verecek isim belirlendi. Nurcan Dinçer beş günlük süre zarfında Aysun Kuşatan, İlayda Doğan Arslan ve Zeynep Gökçe Kalyoncu'ya karşı rekabet içinde olacak. Kendisi hakkında da araştırmalar yapılıyor ve tanımak isteniyor. Gelinim Mutfakta Nurcan Dinçer kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.



Gelinim Mutfakta Nurcan kimdir?

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Nurcan Dinçer 36 yaşında. Aslen Samsunlu. Ev hanımı. 13 yaşında 1 kızı var. Heyecanlı aktivitelerden hoşlanıyor. Aslan burcu. Kafasına koyduğunu yapan ve istediği şeyleri elde etme konusunda asla geri adım atmayan biri. Haksızlığa uğradığında ise ortalığı yakıp kavurabilir. Yarışmadaki performansıyla adından söz ettirmek istiyor.


 

Gelinim Mutfakta Nurcan Dinçer Instagram hesabı

Pazartesiden cumaya kadar yarışacak olan ve alacağı puanlarla uzun süre yarışmada kalabilme ihtimali bulunan Nurcan Hanım'ın kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Takip etmek isterseniz @nurcanndincerr profilinden ulaşabilirsiniz.


Gelinim Mutfakta Nurcan Dinçer fotoğrafları

Programın yeni yarışmacısı Nurcan Dinçer'in fotoğrafları aşağıda yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta Nurcan Dinçer

Gelinim Mutfakta Nurcan Dinçer



Gelinim Mutfakta Nurcan Dinçer

Gelinim Mutfakta Nurcan Dinçer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.