Gelinim Mutfakta Nurten Kuşatan kimdir?

Gelinim Mutfakta Nurten Kuşatan kimdir?
Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni hafta bugün başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelere bir yenisi daha ekleniyor. Cuma günü bilindiği üzere programdan Ümran Tunca ve kayınvalidesi Fatoş Hanım ayrılmıştı. Yerlerine gelecek isimler merakla bekleniyordu. Kayınvalide olarak yarışmacı Nurten Kuşatan oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Nurten Kuşatan kimdir? Deaylar haberimizde yer alıyor.

Bu sezon yoluna Onur Büyüktopçu ile devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ilk günü yine büyük bir mücadeleye sahne olacak. Yeni hafta yarışmaya bir gelin ve kayınvalidenin katılması anlamına geliyor. Ümran Tunca ve kayınvalidesi Fatoş Hanım'ın ardından kimlerin geleceği merak konusuydu. Yayınlanan fragmanda Nurten Kuşatan'ın yarışacağı duyuruldu. İzleyiciler de kendisi hakkında araştırmalara başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Nurten Kuşatan kimdir? Deaylar haberimizde yer alıyor.



Gelinim Mutfakta Nurten kimdir?

Bugünden itibaren gelinini diğer kayınvalidelerin eleştiri oklarından kalkan gibi korumaya çalışacak ve puanları ile birinciliğe oynayacak olan Nurten Kuşatan, 1969 doğumludur. 51 yaşındadır. Aslen Ardahanlıdır. Gelini Aysun Kuşatan ile adeta abla kardeş gibidir. Nurten Hanım'ın titizlik takıntısı vardır. Daha önce Zuhal Topal'la Sofrada programına da katılarak kamera önü deneyimi yaşadı.



Gelinim Mutfakta Nurten Instagram hesabı

Yarışmanın yeni yarışmacısı ve kayınvalidesi Nurten Kuşatan'ın kendisine ait bir hesabı vardır. Bugünden itibaren katılacağı bölümlerle takipçisi sayısını artırması bekleniyor. Kendisini @nurtenkusatan hesabından takip edebilirsiniz.


Nurten Kuşatan


Nurten Kuşatan


Nurten Kuşatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum