Gelinim Mutfakta Perihan Eves ve kayınvalidesi Saniye (1041. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Gelinim Mutfakta Perihan Eves ve kayınvalidesi Saniye (1041. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin performansını sergileyerek birincilik için yarıştıkları zorlu maraton pazartesiden itibaren Perihan ve kaynanası Saniye katılacak. Ardından da yemekler hazırlanarak altın mücadelesine girilecek. Yeni yarışmacılar hakkında internette çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta Perihan Eves ve kayınvalidesi Saniye kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yüzlerce bölümdür ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkacak programda yine yemek kokuları yükselecek, eğlence bitmeyecek ve gerilim eksik olmayacak. Cuma günü elenen yarışmacının ardından yerine gelecek isimler Perihan ve Saniye olarak açıklandı. Kendileri hakkındaki bilgiler de merak konusu. Gelinim Mutfakta Perihan Eves ve kayınvalidesi Saniye kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


 


Gelinim Mutfakta Perihan ve kayınvalidesi Saniye kimdir?

Pazartesiden itibaren programa katılacak olan Perihan ve kayınvalidesi Saniye stüydoya arka arkaay gelince Nursel Ergin'in dikkatinden kaçmadı. Perihan; "Kayınvalidem bana yetişemedi" dedi. Güzel gelin ile ilgili olarak çok fazla bilgi bilinmemekle birlikte yeni bölüm yayınlandıktan sonra haberimize eklenecek. Saniye Hanım için de aynı durum söz konusu. Instagram hesapları bilinmemektedir.


Gelinim Mutfakta Perihan ve kayınvalidesi Saniye (1041. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.