Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 26 Mayıs 2022 Perşembe puanları

Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 26 Mayıs 2022 Perşembe puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan Kanal D'de yeni bir gün daha başlıyor. Final öncesindeki son günde elinden geleni yapacak olan gelinleri Nursel Ergin ve kayınvalideler puanlayacak. Herkesin hedefi final etabının gerçekleştirileceği beşinci bölüme en önde girebilmek ve sonunda beş altın bileziği koluna takarak haftayı lider tamamlamak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 26 Mayıs 2022 Perşembe puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta'da kim çeyrek altın kazandı? Gelinim Mutfakta puan durumu araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Dört takımın beş gün boyunca mücadele ettiği zorlu maratonun dördüncü bölümünde yarışacak gelinler kulüp sandviç hazırlayacak. Ardından da kayınvalideler ve Nursel Ergin puanların ıverecek. Toplama göre bir takım çeyrek altının sahibi olacak. Herkesin iki hedefi var. Biri bugünü lider tamamlamak diğeri ise yarına ilk sırada başlayabilmek. Kıran kırana bir yarış daha seyircileri bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 26 Mayıs 2022 Perşembe puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta puan durumu

Dün yayınlanan son bölümü ile yine herkesi ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da kazanan Aslıhan oldu. Neredeyse tam puan alan güzel yarışmacı çeyrek altının da sahibi oldu. 24 puanla zirveye oturan Aslıhan'ın ardından 14 puanlı Damla ikinci basamakta kendine yer buldu. Kendisini 13 puanla Senanur takip etti. Dün hayal kırıklığı yaşatan Selma ise sadece 6 puan aldı ve son sıraya geriledi.

Damla: 11 + 20 = 31
Senanur : 15 + 7 = 22
Aslıhan: 16 + 16 = 32
Selma: 16 + 15 = 31


 

26 Mayıs 2022 Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.