Gelinim Mutfakta Senanur kimdir? Senanur Yılmaz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Senanur kimdir? Senanur Yılmaz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başladı. Bin bölümlük efsane bir yayın hayatına doğru adımlarını atan programın yeni haftasından itibaren yarışacak gelin belli oldu ve Senanur Yılmaz bugün zorlu maratona katılarak birincilik mücadelesi verecek. Altınları kazanmak adına elinin lezzetini ayarlamak zorunda olan güzel yarışmacı hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Senanur kimdir? Kaç yaşında, nereli

Nursel Ergin'in sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta bugün yeni haftasına başlıyor. Bugünden itibaren 183'üncü haftasıyla izleyicilerin karşısına çıkacak zorlu maratonda yeni bir gelin ve kayınvalide de amansız yarışa ortaklık etmek amacıyla milyonların karşısına çıkacak. Yayınlanan fragmanda stüdyoya gelen isim Senanur oldu. Güzelliğiyle herkesi etkileyen gen.ç genç gelin hakkında birçok sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Senanur Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde. Sizler de kendisi hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz.




Gelinim Mutfakta Senanur kimdir?

Kayınvalidesi Songül ile birlikte çeyrek altın ve beş bilezik için mücadelesine katılan Senanur, fragmanda kırmızı elbisesi ve sarı saçlarıyla ilgi odağı haline gelmeyi başardıi. Taktığı altınlarla da rakiplerine gözdağı verdi. Nursel Ergin'in de dikkatinden kaçmayan takıların devamını getireceği izlenimini veren Senanur Gaziantepli olduğunu ve bu nedenle de önem taşıdığını söyledi. Instagram hesabı ve yaşı bilinmemektedir. Senanur Yılmaz 23 yaşında, yarışmada Damla'dan sonra en genç isim oldu. Aslen Gaziantepli olan Senanur Yılmaz, 2 yıllık evlidir. Senanur Yılmaz'ın 9 aylık bir kız çocuğu var. 8 yıl profesyonel voleybol oyunculuğu yapmış. Sporculuktan sonra Tabu Kadastro Genel Müdürlüğü'nde çalışmaya başlamış. Senanur Yılmaz yarışmaya da Gaziantep'ten katılıyor.


 Gelinim Mutfakta Senanur Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.