Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Onur Büyüktopçu'nun sunumunda büyük bir lezzet yarışına sahne olan Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasında ilk bölüm ekranlara geliyor. Pazartesi yeni gelin ve kayınvalide anlamına geliyor. Ezgi Eser'in kaynanası Serpil Sarper, gelininin hakkını korumak ve tabağını bulmak üzere mücadele verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Türkiye'nin öğle saatlerine lezzet katan ve eğlence getiren Gelinim Mutfakta'nın yeni haftası başlıyor. 561. bölümle izleyicilerinin karşısına çıkacak olan programda gelinler ocaklarının başına geçerken diğer taraftan da kayınvalideler kendilerine ayrılan odada birbirlerine psikolojik üstünlük kurmak ve en iyi puanları verebilmek adına uğraşacak. Bu haftanın yeni kayınvalidesi ise Serpil Sarper oldu. Kendisi hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta Serpil kimdir?

Bugünden itibaren üç rakibesine karşı gelininin hakkını koruyabilmek için savaşacak olan Serpil Sarper 55 yaşında. Balıkesir Balya doğumlu. Bekar. 38 yıldır İzmir'de yaşıyor. İki oğlu ve iki de toruun var. Hayatı dolu dolu yaşayan, coşkulu ve neşeli bir karaktere sahip. Yarışmada gelini ile birlikte altınları kazanmak istiyor.


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta Serpil Instagram hesabı

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Serpil Sarper'in kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Adı programda açıklandıktan sonra takipçi sayısını binlere ulaştırması bekleniyor. Kendisini @serpil.sarper adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.