Gelinim Mutfakta Sinem ve kayınvalidesi Aynur kimdir?

Gelinim Mutfakta Sinem ve kayınvalidesi Aynur kimdir?
Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın yepyeni haftası izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların arasına yepyeni bir ekip geliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Sinem ve kayınvalidesi Aynur kimdir? Detaylar haberimizde.

Cuma günü ekranlara gelen hafta finali bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başlıyor. Geride kalan haftada elenen Miray Akan ve kayınvalidesinin yerine Sinem ve kayınvalidesi Aynur geliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Sinem ve kayınvalidesi Aynur kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Sinem kimdir?

Bugünden itibaren birincilik mücadelesi vermek için programa katılan Sinem İstanbul'dan geliyor. Oldukça iddialı olan ve yarışmada yemeğe karşı duyduğu tutku sebebiyle birincilik hedefleyen güzel gelinin gözü mutfakta kimseyi görmüyor. Haksızlığa karşı sessiz kalamayan ve bunu yarışmada da göstereceğini ifade eden Sinem'in boyu 1.71 cm, kilosu ise 59 kg'dir.

gelinim mutfakta Sinem aynur


Gelinim Mutfakta Aynur kimdir?

Gelini Sinem ile programa katılan Aynur Hanım da İstanbul'dan gelmektedir. Komik ifadeleri, güldüren sözleri ve samimi davranışlarıyla adından çok söz ettirecek gibi görünüyor. Tuttuğunu koparan, inatçı bir yapısı olan Aynur Hanım'ın rakibelerine karşı tavrı nasıl olacak? Gelinine çok güveniyor. Aynur Hanım 1.63 cm boyunda ve 60 kg.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.