Gelinim Mutfakta Ümran Tunca ve kayınvalidesi Fatoş kimdir?

Gelinim Mutfakta Ümran Tunca ve kayınvalidesi Fatoş kimdir?
Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyicileri televizyon başına kilitleyen Gelnim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Bugün yeni bir gelin ve kayınvalide yarışmaya katılıyor. Ümran Tunca ve kayınvalidesi Fatoş birincilik için mücadele verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Ümran Tunca ve kayınvalidesi Fatoş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Cuma günü ekranlara gelen hafta finali bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başlıyor. Geride kalan haftada elenen Sinem ve kayınvalidesinin yerine Ümran Tunca ve  Fatoş geliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Ümran Tunca ve kayınvalidesi Fatoş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Gelinim Mutfakta Ümran Tunca kimdir?

Yarışmada bugünden itibaren hünerlerini sergileyecek olan Ümran Hanım getirdiği imalı hediyelerle güne damga vurdu. Ayrıca günün yemeği olan mantı için kavurduğu et de bir hayli konuşulacak gibi duruyor.  Gelinim Mutfakta yarışmacısı Ümran Tunca yarışmaya Denizli'den katılıyor. 1986 doğumlu, 10 yıllık evlidir. 1,75 boyunda olan Ümran Tunca, 58 kilodur.

Gelinim Mutfakta Ümran Tunca

 

Gelinim Mutfakta Fatoş kimdir?

Gelini ile birlikte yarışmaya gelen ve hem gün sonu hem de hafta finalindeki altınlara talip olan Fatoş Hanım bir hayli iddialı. Kayınvalidere ayrılan bölümde gelinini en iyi şekilde temsil etmek için hazır. Kendisi ile ilgili detaylı bilgiler açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.