Gelinim Mutfakta Zeynep kimdir? Zeynep Kaya Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Zeynep kimdir? Zeynep Kaya Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni sezonun ikinci haftası başlıyor. Bugün devam eden heyecan yine herkesi ekran başına kilitleyecek ve yarışmacılar pirinç toplarıyla birlikte birincilik mücadelesi verecek. Ayrıca bir gelin de programa katılıp altın için savaşacak. O isim Zeynep oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Zeynep kimdir? Zeynep Kaya Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yüzlerce bölümdür ekranlardaki yerini almaya devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkacak programda yine yemek kokuları yükselecek, eğlence bitmeyecek ve gerilim eksik olmayacak. Cuma günü elenen yarışmacının ardından yerine gelecek isim Zeynep Kaya olarak açıklandı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Gelinim Mutfakta Zeynep Kaya kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Zeynep kimdir?

Bu hafta altın savaşına ortak olabilmek, çeyrek altınları ve beş bileziği kazanmak için mücadele gösterecek Zeynep Kaya aslen Trabzonlu. Eyüp Bey ile evli.3 çocuk sahibi. Anlattığı anılarıyla herkesi gülmekten kırıp geçirdi. Eşinin nişana 2 saat geç kalması, giden elektrikler yüzünden mum ışığında yüzük takmaları gibi pek çok anı herkesi eğlendirecek. Kendisi Trabzonspor taraftarı. Instagram hesabı @zeynepkaya.6.1'dir.


Gelinim Mutfakta Zeynep

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.