Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? 11 Aralık Cuma Puan durumu

Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? 11 Aralık Cuma Puan durumu
Hafta içi yayınlanan bölümleri ile adından sıkça söz ettiren Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha sona eriyor. Pazartesiden bu yana dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine sahne olan programda bugün bir takım hayallerine veda ederek elenecek. O isimler öğrenilmek isteniyor ve araştırılıyor. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? 11 Aralık Cuma Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal D'nin 600 bölüme doğru giden maratonu ile izleyiciler tarafından çok sevilen yapımı Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha perdesi kapanıyor. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen programda gözler birinci kadar elenecek gelin ve kayınvalideye çevrildi. Bir kez daha gözyaşlarının akmasına neden olacak final etabı herkes tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Peki Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi? 11 Aralık Cuma Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim elendi?

Birbirinden renkli kayınvalide ve gelinlerin mücadelesine sahne olan yarışmada bugün artık alınacak her puan altın değerinde. Ödül alacak gelin kadar elenecek yarışmacı da merakla bekleniyor. Bunun için artık son kez mutfağa girerek hünerlerini sergilemek zorundalar. Onur Büyüktopçu'nun da açıklayacağı puanlar sonrasında sıralama belirlenecek. Şu an son sırada yer alan Gamze Karademir 45 puana sahip. En yakın rakibi Aysun ise 60. Bu sebeple yarışmada kalması zor gözüküyor. Ancak yine de her an her şey olabilir.

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Günün yemeği su muhallebisi

Gelinim Mutfakta'nın bugün başlayan yeni haftasındaki tatlı su muhallebisi oldu. Osmanlı mutfağından bir tatlı olarak karşımıza çıkan bu lezzet için mutfağa girerek ellerinin hamaratlığını göstermek isteyen gelinler, gün sonunda da çeyrek altını yakalarına takmayı hedefliyor. Kıyasıya bir yarış içerisine girecek olan yarışmacılar, kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'dan en yüksek puanı elde etmeyi istiyor. Su muhalllebisi tarifi, malzemeleri ve yapılışı için bu sayfada yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Aysun Kuşatan:
Gizem Sancaktar:
Gamze Karademir:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.