Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu? 19 Eylül Salı

Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu? 19 Eylül Salı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta, yeni gününde de izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı dört takımdan hangisinin kazanacağı merak konusu. Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu? İşte detaylar...

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta, her gün altın dağıtmaya devam ediyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine tanıklık edilen zorlu rekabette bugün kıymalı patates rulo hazırlanacak. Ardından da puanlamalar yapılacak. İlk sırayı alacak takım, çeyrek altını da yakasına takacak. İzleyiciler de gün sonunun nasıl geleceğini sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da bugün kim birinci oldu? 19 Eylül Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Tuğba'dan şok üstüne şok

Bugün Tuğba'nın kayınvalidesine yaptığı sürpriz herkesin ağzını açık bırakacak. "Benim evime giremezsin. Kocamın parasına ve aileme karıştığın sürece senin yerin Antalya. Eğer o girerse ben çıkarım" dedi. Ev aldığı düşünülen güzel gelinin tapuyu ise kendi annesinin üzerine yaptığını söylemesi ortalığa alev aldırdı.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Dört gelinin hamaratlıklarını konuşturarak birincilik için ter dökecekleri programda en çok puanı toplayan ekip birinciliği kazanacak ve çeyrek altını yakasına takacak. Puanlar ve kazanan takım açıklanınca haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.