Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 11 Ekim Puanları!

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 11 Ekim Puanları!
Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta, yeni bölümüyle yayınlanıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 11 Ekim Puanları haberimizde.

Dört gelin ve kayınvalidenin kıran kırana mücadelesine sahne olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor Beş gün boyunca süren rekabetin ardından altın bilezikleri kollarına takmak isteyen yarışmacılar bugün de yine marifetlerini sergileyerek birinciliği elde etmek amacında. Puan durumu da ilgiyle takip edilerek araştırılıyor ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 11 Ekim puanları haberimizde yer almaktadır.

Gönül ve Tuğba arasında gerilim devam ediyor

Bugün yayınlanan bölümde yine gelin ve kayınvalidelerin karşı karşıya geldiği anlar devam ediyor. Tuğba ve kayınvalidesi Gönül Hanım bugün de gergin dakikalar yaşanacak. İkiliden biri belki de ayrılık kararı alabilir. Hepsi ve daha fazlası yeni bölümde paylaşılacak.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Yarışmada ilk iki sırada bulunan yarışmacılar arasında korakor bir mücadele yaşanıyor. 34 puanı bulunan Tuğba zirvede yer alırken Yeşim ise hemen 1 puan gerisinde ikinci. Özlem 22 puanla üçüncü basamakta yer alıyor. Son sırada ise 21 puanlı Cansu var. Bugün de birincilik elde etmek isteyen Tuğba ile Yeşim'in altın bilezik savaşından kimin galip ayrılacağı şimdiden merak konusu. Çeyrek altının sahibi de merakla bekleniyor.

Yeşim: 33 + X = X
Tuğba: 34 + X = X

Özlem: 22 + X = X
Cansu: 21 + X = X

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.