Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 13 Haziran 2022 Pazartesi puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 13 Haziran 2022 Pazartesi puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta altın final etabıyla yeni haftasına başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonun ilk gününde gelinler kapyalı beğendi hazırlayarak birincilik için yarışacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 13 Haziran 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 13 Haziran 2022 Pazartesi puanları merakla araştırılıyor ve bir an önce öğrenilmek isteniyor. Dört takımın kıyasıya mücadelesine sahne olan zorlu mücadelede elde edilecek puanlar bugün çok kritik önem taşıyor. Altın finalin sürdüğü sezon sonunda mutlu haberle eve dönecek isimler şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 13 Haziran 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Gelinim Mutfakta puan durumu

Cuma günü geride kalan haftada yarışmacılar arasında yine rakipleri karşısında çeyek altın mücadelesi verdi. Dört haftanın ardından en fazla çeyrek altın kaznaan gelin ve kayınvalidenin bilezikleri kollarına takacağı zorl uamratonun ardından gözler bugüne çevrildi. Herkes bugünden itibarne yeni haftada da yine adını zirveye yazdırmak istiyor. Günün sonuçları ahberimize eklenecektir.

*************************
Yeşim: 
Damla: 
Aslıhan: 
Hasret: 

*************************


 

13 Haziran 2022 Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.