Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 22 Mayıs çeyrek altını kim kazandı

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 22 Mayıs çeyrek altını kim kazandı
 DAMGA Editörü
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başladı. Haftanın ilk gününde yarışmacılar Gaziantep cacıklı köfte yapacak. Ardından gelinler ve Nursel Ergin puanlayacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? İşte 22 Mayıs puanları...

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan ve kendi kuşağında rakiplerini domine etmeyi başaran Gelinim Mutfakta yeni haftasına merhaba diyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine tanıklık edilen zorlu rekabette son olarak Ezgi birinciliği kazanarak altın bileziklerin sahibi oldu. Ayrıca Merve Tekin elenerek programa veda etmişti. Bugün ise yeni haftadaki ilk günde kimin çeyrek altınla ayrılacağı merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 22 Mayıs çeyrek altını kim kazandı haberimizde yer alıyor.


Yeni yarışmacı geliyor

Bugün başlayacak yeni hafta ile birlikte seyircilerin karşısına çıkacak olan Gelinim Mutfakta'ya bir gelin ve kayınvalide daha katılıyor. Merve ve kayınvalidesinin elenmesinden sonra gözler bugün Kader ile kaynanasında olacak.


Gelinim Mutfakta 22 Mayıs Pazartesi Puanları

Nursel Ergin'in bugün açıklayacağı Gaziantep cacıklı köfte ile yarışacak yarışmacılar, kayınvalideler tarafından puanlanacak. Güzel sunucu da vereceği puanlarla kazananı belirleyecek. Gelinim Mutfakta 22 Mayıs 2023 Pazartesi puanları ve kim birinci oldu? sorusunun yanıtı haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.