Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 23 Mayıs 2022 Pazartesi puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 23 Mayıs 2022 Pazartesi puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak Kanal D ekranlarında yeni haftaya başlayan Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Dört gelin ve kayınvalidenin verilen sürede elde edecekleri puanlar sonrasında çeyrek altını kazanacak takım belirlenecek. Selma Yelten'in de katılmasıyla yeni haftanın ilk bölümündeki sonuçlar sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 23 Mayıs 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Bugün yeni yarışmacısı Selma Yelten ile birlikte yeni haftaya merhaba diyecek olan Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Beş gün boyunca devam edecek zorlu maratonun ilk gününde izleyiciler yine ekran başına kilitlenecek. Her anında çekişme yaşanacak lezzet savaşında alınacak puanlar da merak konusu. Takımlar haftaya iyi bir başlangıç yapabilmek, psikolojik olarak avantaj sağlamak ve diğer yandan da beş bileziğe ulaşabilmek adına ilk adımı atmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 23 Mayıs 2022 Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta puan durumu

Öğle saatlerinde izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da geçen cuma elenen isim Edanur olmuştu. Beş günde de elde ettiği puanlarla potadan kurtulamayan güzel yarışmacı kayınvalidesiyle birlikte programa veda etti. Yerine ise Selma Yelten geldi. Bugün alacağı puanlarla birlikte hem rakiplerineç çetin ceviz olduğunu göstermek hem de altınları kazanmak amacında.

Aslıhan: 
Damla: 
Selma: 
Senanur:


 

23 Mayıs 2022 Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.