Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 24 Mayıs 2022 Salı puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 24 Mayıs 2022 Salı puanları
Kanal D ekranlarının ilgiyle seyredilen ve her bölümüyle seyircileri televizyon başına kilitleyen yapımı Gelinim Mutfakta'nın ikinci bölümü başladı. Birbirinden iddialı dört takımın amansız yarışına sahne olan zorlu rekabette yine puan savaşı verilecek. Her anı lezzet savaşına sahne olacak rekabette herkesin hedefi bugünkü bölümden galip ayrılarak adını zirveye yazdırmak ve çeyrek altını kazanmak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 24 Mayıs 2022 Salı puanları haberimizde.

Bugün yeni yarışmacısı Selma Yelten ile birlikte yeni güne merhaba diyecek olan Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Beş gün boyunca devam eden zorlu maratonun yeni gününde izleyiciler yine ekran başına kilitlenecek. Her anında çekişme yaşanacak lezzet savaşında alınacak puanlar da merak konusu. Takımlar haftayı iyi şekilde sürdürmek, psikolojik olarak avantaj sağlamak ve diğer yandan da beş bileziğe ulaşabilmek adına yeni adımı atmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 24 Mayıs 2022 Salı puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta puan durumu

Öğle saatlerinde izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da dün haftanın ilk bölümü müthiş bir puan savaşına sajne oldu. 16 puan alan yeni yarışmacı Selma, Aslıhan ile zirveyi paylaştı. Bunun anlamı çeyrek altının sahibinin kurayal belirleneceği anlamına geliyordu. Kura sonucunda zirveyi Aslıhan aldı. İkinci sırada ise 15 puanlı Senanur vardı. Damla da 11 puıanla sonuncu oldu.

Aslıhan: 
Damla: 
Selma: 
Senanur:


 

24 Mayıs 2022 Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.