Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 25 Ağustos Perşembe Puan Durumu

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 25 Ağustos Perşembe Puan Durumu
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni sezonun ilk haftası devam ediyor. Gelinlerin yemeklerini hazırladığı ve kayınvalidelerin puanladığı programda Nursel Ergin son sözü söyleyecek. Herkesin hedefi çeyrek altını kazanarak bileziğe giden yolda avantaj yakalamak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 25 Ağustos Perşembe Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Nursel Ergin'in sunumu, iddialı kayınvalideler ve güzel gelinlerin amansız rekanetine sahne olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Dört takımın amansız rekabetine sahne olan zorlu rekabette yaşanacak mücadele yine nefes kesecek. Her anı lezzet dolu ve bir o kadar da eğlenceli yarışmada herkes elinden geleni yaparak çeyrek altını kazanmak istiyor. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 25 Ağustos Perşembe Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Gelinim Mutfakta 29 Ağustos 2022 Pazartesi puanları

5. sezon bölümleri ile heyecanın yaşanmaya devam edeceği Gelinim Mutfakta'da Tuğba, Emel, Zeynep ve Sibel yarışacak. Bir yarışmacı bugün çeyrek altını alarak ilk günü zaferle tamamlayacak. Günün puanları açıklanınca haberimizdeki yerini alacak.

Emel:
Tuğba:
Sibel:
Zeynep:


 

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Tuğba, Emel, Berna ve Sibel'in yeteneklerini sergileyerek birinci olabilmek adına çaba gösterecekleri yeni bölümde en çok puan alacak isim çeyrek altını yakasına takarak yarına başlayacak. Diğer yandan beş bileziğe de yaklaşmış oalcak. Günün kazananı açıklanınca haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.