Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 25 Aralık puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 25 Aralık puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta, yılın son haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını sergilediği programda herkesin hedefi adını zirveye yazdırmak. Peki kim birinci oldu? İşte detaylar...

Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine sahne olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı takımların kıran kırana rekabetinin ekranlara taşınacağı programda gözler alınacak puanlara ve açıklanacak sonuçlara çevrildi. Ekmek çanağında soğan çorbasının hazırlanacağı bölümde kimin kazanacağı merakla bekleniyor ve öğrenilmek üzere araştırılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 25 Aralık puanları haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Haftanın ilk gününde kamera karşısına geçerek çeyrek altını kazanmak için süreyle yarışacak olan Gelinim Mutfakta'ya Gamze katılacak. Ardından da zorlu maraton başlayacak. Günün yemeğinin yapılacağı yarışmada kayınvalideler puanlarını verecek ve Nursel Ergin de sonuçları duyuracak. Böylelikle kazanan belli olacak. 25 Aralık Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? sorusunun yanıtı belli olduktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.