Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 29 Ağustos puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 29 Ağustos puanları
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni gün başlıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 29 Ağustos puanları haberimizde.

Yeni sezonunda da televizyon ekranlarında fırtınalar estiren Gelinim Mutfakta, birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yine izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine sahne olan programda bugün de yine kıran kırana bir çekişme yaşanacak. Gözler gün sonunda elde edilecek puanlarda ve sıralamada. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 29 Ağustos puanları haberimizde yer almaktadır.

Altın paylaşma sözü mü verildi?

Bugün yayınlanacak bölümde Tuğba Erurul ile Melike Denktaş arasında altın polemiği yaşandı. Melike, Tuğba'ya kazandığı altınlarının bir bölümünü verme konusunda sözleşme imzaladıklarını öne sürdü. Tuğba ise bu iddiaları reddederek; "Benim alın terim ile kazandığım altınlarda senin ne hakkın varmış?" diye sordu. Nursel Ergin ise söylenenlerin doğru çıkması halinde iki yarışmacıyı diskalifiye edeceklerini söyledi.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Fenomen programda bugün gelinler ve kayınvalideler arasındaki rekabetten hangi takımın birincilikle ayrılacağı merak konusu. Elinden geleni yapacak yarışmacıların tek hedefi çeyrek altını yakasına takmak. Puanlar açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

Tuğba:
Elif:
Melike:
Esra Nur:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.