Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu! 29 Kasım Puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu! 29 Kasım Puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen hafta içi programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da hafta ortası başlıyor. Yarışmacılar bugün de ellerinden geleni yaparak birinciliği elde etmeye çalışacak. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu! 29 Kasım Puanları burada.

Milyonların ekran başına kilitlendiği ve beğenerek seyrettiği Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Hafta ortasında yaşanacak rekabet yine ilgiyle seyredilecek ve gün sonundaki sıralama merakla bekleniyor. Herkesin hedefi hafta sonunda birinciliği kazanabilmek ve altın bilezikleri koluna takabilmek. Her anı çekişmeye sahne olan ve lezzetinden de ödün vermeyen programın tüm detayları için haberimizde okuyabilirsiniz. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 29 Kasım Puanları haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta'da Melek bayıldı!

Bugün yayınlanacak olan bölümde yine bayılma var. Yeni yarışmacı Melek, anısıyla herkesi ağlattı. Ameliyata girdiğinde 58, çıktığında 39 kilo olduğu anları anlattı. İlerleyen dakikalarda ise bayıldı. Nursel Ergin ve kayınvalidesi olanları anlamaya çalıştı ancak bayılmasından sonra kendisine müdahale edildi. Set ekibi güzel yarışmacıyı ayıltmaya çalıştı.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 1268. bölümde kimin birincilikle günü tamamlayacağı merakla bekleniyor. Dört takımın amansız mücadelesinden sonra verilecek puanlarla birlikte oluşacak sıralama ile birlikte çeyrek altının sahibi de belli olacak. Gelinim Mutfakta 29 Kasım Çarşamba puan durumu açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.