Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 3 Aralık Perşembe puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 3 Aralık Perşembe puanları
Kanal D'de uzun süredir ekranlara gelen ve her bölümü ile de ilgiyle izlenen Gelinim Mutfakta'nın yepyeni bir maratonu daha başlıyor. Hafta ortasını geride bırakan programda final öncesindeki son bölüm yayınlanacak. Gün sonunda çeyrek altını yakasına takmak isteyen gelinlerin mücadelesi yine binlerce kişiyi ekran başına kilitleyecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 3 Aralık Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin haftanın beş günü kıyasıya bir rekabete girerek üstün olabilmek adına mücadele verdikleri Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Yarın yayınlanacak final bölümü öncesinde avantajlı konuma gelmek ve birinci olarak çeyrek altını yakasına takmak isteyen gelinlerin lezzet yarışı izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Hünkar beğendi ile kayınvalidelerin karşısına çıkacak olan gelinlere Onur Büyüktopçu da kendi puanlarını verecek ve günün kazananı açıklanacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 3 Aralık Perşembe puanları haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


Dün neler yaşandı?

Yarışmanın dün yayınlanan yeni bölümünde yarışmacılar etli pırasa dolması hazırladı. Gelinler 90 daklikalık sürede ellerinin hünerlerini konuşturmak ve birinci olabilmek adına işe koyuldu. Ardından da puanlamalar yapıldı. Günü 20 puan alan Aysun ilk sırada tamamladı ve altını kazandı. İkinci 16 puanla Nurcan ve Gizem oldu. Yeni sezonun ilk yarışmacılarından biri olan ve birçok kez birincilikler kazanan İlayda ise sadece 9 puan alabildi. Gelinim Mutfakta güncel puan durumunda ise sıralamanın en üstünde Aysun var. 53 puanı bulunan güzel yarışmacıyı 50 puan ile Gizem takip ediyor. Üçüncü İlayda ise  47 puanda. Nurcan dün 16 puan aldı ancak 30 puanla ne kadar iddiası olacak o meçhul. Kendisi son basamakta ve en ciddi elenme adayı.


Gelinim Mutfakta 589. bölüm fragmanı

Tüyo var mı? Aysun, İlayda ve Gizem'e karşı! Hünkar beğendi yapan gelinler arasında bugün savaş çıkacak. Aysun kendilerini sevmeyen yarışmacılar yüzünden mi ağladı? İlayda ve Gizem ittifakında yaşanacaklar merak konusu. Nurten Kuşatan da tüyo iddialarına katıldı. Bugün bitmez! Eğlence dolu bir bölüm daha izleyicileri bekliyor...


 

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Günün yemeği hünkar beğendi

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın dördüncü gününde gelinler hünkar beğendi yapacak. Osmanlı yemeği olarak sofralarımızda yer bulan hünkar beğendi için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Hünkar beğendi tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Nurcan Çonkuroğlu:
Gizem Sancaktar:
Nurcan Çonkuroğlu:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.