Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 30 Mayıs 2022 Pazartesi puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 30 Mayıs 2022 Pazartesi puanları
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin beş gün boyunca gireceği mücadelede yaşanacaklar herkesi televizyon başına kilitleyecek. Seyirciler de gün sonundaki tabloyu merakla bekliyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 30 Mayıs 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Bugün yeni yarışmacısı Selma Yelten ile birlikte yeni güne merhaba diyecek olan Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Beş gün boyunca devam eden zorlu maratonun yeni gününde izleyiciler yine ekran başına kilitlenecek. Her anında çekişme yaşanacak lezzet savaşında alınacak puanlar da merak konusu. Takımlar haftayı iyi şekilde sürdürmek, psikolojik olarak avantaj sağlamak ve diğer yandan da beş bileziğe ulaşabilmek adına yeni adımı atmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 30 Mayıs 2022 Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta puan durumu

Cuma günü yayınlanan son bölümde gelinler arasında yine kıyasıya mücadele vardı. Herkes beş altın bileziği kazanmak adına ter döktü. Sonuçlar açıklandı ve elenne isim Selma oldu. İlk haftasında programa veda eden genç yarışmacının yerine gelen isim Emek Güzelli olarak açıklandı. Bugün kendisinin de yer alacağı rekabette alacağı puanlar kaderini etkileyecek.

Aslıhan: 
Damla: 
Selma: 
Emel:


 

30 Mayıs 2022 Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.