Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 6 Haziran 2022 Pazartesi puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 6 Haziran 2022 Pazartesi puanları
Kanal D'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün yepyeni bir hafta daha başlıyor. Süper final ile izleyicilerin karşısına çıkan programda kalan dört haftada en fazla çeyrek altını kazananın sezonu şampiyon olarak tamamlayacağı zorlu maratonda bugün de herkes iyi bir başlangıç yapmak ve avantajı eline geçirmek amacında. Herkesin gözü gün sonundaki sıralamada. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 6 Haziran 2022 Pazartesi puanları haberimizde.

Bugün sezonun sonuna gelinen süper final ile birlikte yeni güne merhaba diyecek olan Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Beş gün boyunca devam eden zorlu maratonun yeni gününde izleyiciler yine ekran başına kilitlenecek. Her anında çekişme yaşanacak lezzet savaşında alınacak puanlar da merak konusu. Takımlar haftayı iyi şekilde sürdürmek, psikolojik olarak avantaj sağlamak ve diğer yandan da beş bileziğe ulaşabilmek adına yeni adımı atmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 6 Haziran 2022 Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta puan durumu

Cuma günü yayınlanan son bölümde gelinler arasında yine kıyasıya mücadele vardı ve elenecek isimler merak konusuydu. Süper final öncesinde kimlerin geleceği ve gideceği sabırsızlıkla bekleniyordu. Nursel Ergin oluşan sıralamaya göre veda eden yarışmacıları açıkladı. Buna göre iki gelin elendi. Emel 57, Senanur ise 61 puan alarak programdan ayrıldı. Bugünden itibaren başlayacak final etabında ise yeni gelinler yer alarak birincilik mücadelesi verecek.


 

6 Haziran 2022 Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.