Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 6 Şubat Puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 6 Şubat Puanları
Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile adını zirveye yazdırmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Tüm takımların amacı bölüm sonunda çeyrek altını yakaya takmak. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 6 Şubat Puanları haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak 1300 bölümü geride bırakmayı başaran ve yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta, yeni günüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Dört takımın amansız rekabetine tanıklık edilecek zorlu mücadelede herkesin hedefi adını ilk sıraya yazdırarak ödülün sahibi olup final öncesi avantaj sağlamak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 6 Şubat Puanları haberimizde yer almaktadır.

Tuğba zirvede başladı

Dün başlayan yeni haftada ilk günü Tuğba lider olarak tamamladı. 18 puanlı güzel gelinin ardından Selda 13 puanla ikinci, Yeşim ise 12 puanla üçüncü oldu. Melek ise 6 puan toplayabildi ve son sırada yer aldı.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 6 Şubat Puanları

Bugün yayınlanacak bölümle birlikte gelinler arasındaki mücadele yine nefes kesecek. Gün sonundaki puanlara göre sıralama oluşacak. En çok puan toplayan da çeyrek altının sahibi olarak açıklanacak. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu sorusunun yanıtı ve 6 Şubat puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.