Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 11 Mart 2022 Cuma puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 11 Mart 2022 Cuma puanları
Kanal D'nin ilgiyle takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha sona eriyor. Pazartesi günü başlayan zorlu rekabette bugün son gün ve gelinler tatlı hazırladıktan sonra kayınvalideler ile Nursel Ergin puanlarını verecek. Ardından önce gün ve hafta birincisi açıklanacak. Çeyrek altın ve beş bilezik sahiplerini bulurken elenecek takım da belirlenecek. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 11 Mart 2022 Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasına nokta konuluyor. Her anında yeni bir heyecanın yaşandığı zorlu rekabette bugün son kez lezzet savaşına girilecek. Tatlı ile yapılacak kapanış için tedirgin baklava belirlendi ve mutfağa girecek gelinler, kaynanalar ile  güzel sunucu Nursel Ergin'den puanlarını alacak. Böylelikle son kez puan tablosu oluşacak ve hem sıralama hem de çeyrek altın ve beş bileziğin sahibi belirlenecek. Diğer yandan bir takım da elenerek programdan ayrılacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 11 Mart 2022 Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 11 Mart 2022 Cuma puanı

Dün yayınlanan haftanın dördüncü gününde birinci 19 puanla Yeşim olmuştu. Miyase ile farkı 4'e çıkaran güzel yarışmacı son güne avantajlı girdi. 15 puanla ikinci olan Miyase toplamda 64 puanla beş bilezik iddiasını sürdürdü. Elenmeme mücadelesinde ise Hasret 54 puanda, Fama ise 50. Denegeler ve gidecek isim her an değişebişir. Kazanan da elbette. Sonuçla açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Hasret: 
Yeşim:
Miyase: 
Deniz: 


11 Mart Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.