Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 13 Nisan 2022 Çarşamba puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 13 Nisan 2022 Çarşamba puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda bugün gelinler ekmek çanağında mahluta çorbası ile birincilik mücadelesi verecek. Her anı lezzet savaşına sahne olan yarışmayı izleyenler ise oluşacak sıralamayı merak ederek araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 13 Nisan 2022 Çarşamba puanları haberimizde.

Sunuculuğunu Nursel Ergin'İn üstlendiği ve dört takımın kıyasıya rekabetine sahne olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ikinci günü ekranlara geliyor. Birbirinden iddialı takımların gün boyunca kendilerine verilen sürede birincilik için yarıştıkları zorlu maratonun üçüncü gününde yine nefesler tutulacak. Bugünden itibaren girişilecek mutfaklarda yapılcak yemekler ve kayınvalide odasındaki tartışmalar sonrası alınacak puanlar merak konusu. ekmek çanağında mahluta çorbası ile birlikte altınların sahibinin kim olacağı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 13 Nisan 2022 Çarşamba puanları haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta 13 Nisan 2022 Çarşamba puan durumu

Dün yayınlanan haftanın ikinci bölümünde Gelinim Mutfakta'nın çeyrek altın kazananı Yeşim'di. Güzel yarışmacı ilk iki günün ardından elde ettiği 20 puanla zirveye oturdu ve toplam puanlarda da birinci sıraya yükseldi. İkinci sırada 16 puanlı Miyase vardı. Damla'nın bir puan gerisinde olan güzel yarışmacı bugünden itibaren Yeşim'e yetişebilmek için ekstra çaba sarf etmek zorunda. Üçüncü basamakta 11 puanlı Damla vardı. Elif ise 5 puanı kesildi ve dün yine sonuncu oldu. Ekstra bir durum yaşanmazsa kendisi elenecek gibi gözüküyor.

Elif: 
Yeşim:
Miyase: 
Damla: 


13 Nisan Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.