Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu kim elendi? 10 Kasım

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu kim elendi? 10 Kasım
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da bugün bir takım birinciliği kutlarken diğeri ise elenmenin üzüntüsünü yaşayacak. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu kim elendi? 10 Kasım puanları haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumu ve birbirinden iddialı yarışmacıların mücadelesi ile izleyenlerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha sona eriyor. Dört takımın amansız mücadelesine sahne olan programda gözler kazanacak gelin ve kayınvalideye çevrildi. Her anı çekişmeye sahne olan zorlu mücadelede bugün sonunda kimin galip ayrılacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu kim elendi? 10 Kasım puanları haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Bugün birincilik için ter dökecek isimlerden Tuğba, beş altını kazanması halinde en çok bilezik elde eden gelin olarak ilk sıraya yükselecek. Yeşim kazanırsa adını tahtaya yazdıracak ve tarihe geçecek. Aleyna veya Gül birinci olursa çarşı pazar karışacak. Her şey gün sonunda belli olacak.

Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

Kazananın yanı sıra elenenler de merak konusu. Son sırada yer alan Aleyna'nın 36 puanı bulunuyor. Tam puan çıkarsa dahi 61 yapar. Gül de 65'e ulaşır. Yani Tuğba ile aynı olur. Birincilikleri imkansız. Yeşim'i geçebilirler mi meçhul ancak aralarında elenmeme yarışı olacak gibi gözüküyor. Sonuçlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.