Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve bilezikleri kazandı? Kim elendi? 26 Ağustos Cuma Puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve bilezikleri kazandı? Kim elendi? 26 Ağustos Cuma Puanları
Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başlıyor. Haftaya nokta konulacak son bölümle birlikte birlikte bir takım beş bileziği koluna takacak diğeri ise elenerek programa veda edece. Yeni sezonun ilk finalinde Nursel Ergin flaş gelişmelerin yaşanacağını da söyledi ve rekabeti adeta harmanlayarak beklentileri yukarı çekti. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu ve bilezikleri kazandı? Kim elendi? 26 Ağustos Cuma Puanları haberimizde.

Dört gelin ve kayınvalidenin amansız rekabetine sahne olan yemek yarışmasında ilk hafta sona eriyor. Gelinlerin yemek yaptığı, kayınvalidelerin ve Nursel Ergin'in puan verdiği Gelinim Mutfakta'da pazartesiden bu yana alınan puanlar toplanarak kazanan belirlenecek. Yarışmacılar son kez ocaklarının başında kendilerine verilen malzemelerle süreyi iyi kullanıp hem gün hem de hafta kazananı olmak amacında. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? 26 Ağustos Cuma Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Gelinim Mutfakta 26 Ağustos 2022 Cuma puanları

5. sezon bölümleri ile heyecanın yaşanmaya devam edeceği Gelinim Mutfakta'da Tuğba, Emel, Berna ve Sibel yarışacak. Bir yarışmacı bugün çeyrek altını alarak ilk günü zaferle tamamlayacak. Günün puanları açıklanınca haberimizdeki yerini alacak.

Emel:
Tuğba:
Sibel:
Berna:


 

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Tuğba, Emel, Berna ve Sibel'in yeteneklerini sergileyerek birinci olabilmek adına çaba gösterecekleri yeni bölümde en çok puan alacak isim çeyrek altını yakasına takarak yarına başlayacak. Diğer yandan beş bileziğe de yaklaşmış oalcak. Günün kazananı açıklanınca haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum