Gibi'nin 5. sezonu geliyor! Feyyaz Yiğit duyurdu…

Gibi'nin 5. sezonu geliyor! Feyyaz Yiğit duyurdu…
Gibi dizisinin başrolünde yer alan senaryo yazarlığını da yapan Feyyaz Yiğit 5. sezona dair bir paylaşımda bulundu.

Exxen platformunda yayınlanan ve geniş izleyici kitlelerine ulaşan Gibi dizisinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu. Dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Feyyaz Yiğit’ten 5. sezon açıklaması geldi. Gibi hayranlarının merakla beklediği haberi duyuran Yiğit’in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın rol aldığı online platform Exxen’de yayınlanan Gibi dizisinden yeni sezon müjdesi geldi. 4. sezonunun tamamlanmasının ardından hayranlarının merakla beklediği Gibi dizisinin yeni sezonuna ilişkin ilk açıklama Feyyaz Yiğit’ten geldi.

Feyyaz Yiğit'ten Gibi 5. sezon paylaşımı

Gibi dizisinin senaryo yazarlığını da Aziz Kedi ile birlikte üstlenen Feyyaz Yiğit, yapımın 5. sezonuna dair ilk paylaşımı yaptı. Instagram hesabından bir paylaşım yapan Feyyaz Yiğit, bilgisayarında yer alan Gibi 5. sezon adlı klasörü paylaştı. Yiğit’in bu paylaşımı Gibi’nin yeni sezon hazırlıklarının başladığını göstermiş oldu.

Gibi 5. sezon ne zaman başlayacak?

Gibi dizisinin 5. sezonunun çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve hangi tarihte yayınlanacağı ise henüz belli olmadı. Gibi'nin 4. sezonu 31 Mart 2023 tarihinde başlayıp 2 Haziran'da yayınlanan 10. bölümle tamamlanmıştı.

Gibi'nin yeni sezonunun 2024 yılının ilk aylarında yayında olması bekleniyor.

fey.png

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.