Gizli Saklı 1. bölüm reyting sonuçları (Dizi izlendi mi tutar mı?)

Gizli Saklı 1. bölüm reyting sonuçları (Dizi izlendi mi tutar mı?)
Gizli Saklı'nın ilk bölümüyle yayınlandığı akşamın ardından 8 Haziran Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı araştırılarak öğrenilmek isteniyor. FOX TV'nin her yıl hızlı bir giriş yaptığı yaz ayları yapımlarına bir yenisi daha eklendi. Sinem Ünsal ve Tardu Flordun'un baş rollerinde olduğu yapım bugün ilk kez seyirciyle buluşacak. Bu akşam elde edeceği oran ve sıralama merak konusu olan Gizli Saklı hakkında hummalı bir araştırma söz konusu. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Gizli Saklı 1. bö

Gizli Saklı'nın ilk bölümüyle yayınlandığı akşamın ardından 8 Haziran Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı araştırılarak öğrenilmek isteniyor. FOX TV'nin her yıl hızlı bir giriş yaptığı yaz ayları yapımlarına bir yenisi daha eklendi. Sinem Ünsal ve Tardu Flordun'un baş rollerinde olduğu yapım bugün ilk kez seyirciyle buluşacak. Bu akşam elde edeceği oran ve sıralama merak konusu olan Gizli Saklı hakkında hummalı bir araştırma söz konusu. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Gizli Saklı 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde.


 

Gizli Saklı dizisinin konusu

Aşk, macera, polisiye ve komedinin bir arada olduğu, izleyiciyi ekranlara kilitleyecek “Gizli Saklı”da; Naz (Sinem Ünsal) polis akademisinden yeni mezun, korumacı bir karakter olan annesi ve dayısıyla birlikte yaşamaktadır. Tarık Koşuoğlu (Tardu Flordun) isimli bir mafya babasının peşinde olan polis teşkilatı, Naz’ı ve deli dolu polis memuru Pamir’i (Halit Özgür Sarı) gizli görevde beraber kullanmaya karar verir. Pamir ve Naz yeni evli bir çift gibi mafya ailesinin evinin karşısına taşınacak ve Tarık Koşuoğlu’nun güvenini kazanıp onu adalete teslim edeceklerdir…


 

Gizli Saklı dizisi



Gizli Saklı dizisinin oyuncuları

FOX izleyicisiyle yakında buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosunda; Sinem Ünsal, Halit Özgür Sarı, Tardu Flordun, Bülent Emrah Parlak, Şinasi Yurtsever, Ece Dizdar, Selçuk Borak, İdris Nebi Taşkan, Emrullah Çakay, Fulden Akyürek, Erşan Utku Ölmez, Hasan Elmas ve Şebnem Sönmez gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.


 


Gizli Saklı dizisinn oyuncuları

8 Haziran 2022 Çarşamba günü izleyicilerinin karşısına ilk bölümüyle çıkan Gizli Saklı'nın elde edeceği oranlar da şimdiden merak konusu haline geldi. Annenin Sırrıdır Çocuk, Kuruluş Osman, Esra Erol'da, Müge Anlı ile Tatlı Sert gibi rakipleri bulunan yapım önemli bir sınav verecek ve bunun için de ilk gün çok önemli. Reyting  sonuçları ve sıralaması 10.00-10.30 arasında açıklanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.