Gönül Dağı 13. bölüm Youtube tek parça izle - Gönül Dağı 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı 13. bölüm Youtube tek parça izle - Gönül Dağı 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
TRT 1'in cumartesi günündeki reyting kozu Gönül Dağı'nda yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. İzleyicilerin bir kez daha ekran karşısına kilitleneceği günde yaşanacaklar merakla öğrenilmek isteniyor. Sabırsızlıkla beklenen yeni bölüm yine akşama damga vuracak. dizi ile ilgili olarak nasıl izleneceği konusunda araştırma yapan okuyucularımız mevcut. Gönül Dağı 13. bölüm Youtube tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Köprü Film tarafından, yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in yaptığı TRT 1'de yayımlanan aile ve aşk türündeki Türk televizyon dizisi Gönül Dağı, 12 Aralık 2020'den bu yana yayınlanmaya devam ediyor. Kısa sürede elde ettiği başarıyla hafta sonlarında en çok izlenen diziler arasında yer alan yapımın bugün yeni bölümü ekranlarda izleyicisinin karşısına çıktı. Berk Atan ve Gülsim Ali'nin baş rollerinde oynadığı Gönül Dağı'nın bugünkü bölümünde neler yaşanacağı merak konusuydu ve ilgiyle de öğrenilmek isteniyordu. Gönül Dağı 13. bölüm Youtube tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Gönül Dağı 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Gönül Dağı 13. bölüm özeti

“Zahide’nin eski kocası Fikret’in ani gelişiyle birlikte Kaya ailesi şok yaşamıştır. Fikret, Zahide’den bir şans daha istemektedir. Zahide, bu şansı Fikret’e verecek midir? Yıllarca Zahide’ye kavuşma hayali kuran Sefer ne yapacaktır? Taner ve amcaoğulları, SNK Mühendislik tarafından Sivil Havacılık Bölgesine sunum yapmaları için davet edilir. Taner ve amcaoğulları bu güne hazırlanırken onlara İngilizce bilen birinin yardımı gerekmektedir. Cemile, herkese sürpriz yapar ve Dilek’i çağırır. Taner’in hayalleri için ondan vazgeçen Dilek, sunum günü geldiğinde yapmış olduğu fedakarlığın karşılığını görebilecek midir? Öte yandan Münir Bey, Asuman ve Ramazan’ın aşkını öğrenir. Asuman’ı annesinin yanına Ankara’ya göndermeye karar verir. Ramazan, buna engel olabilecek midir?



ecem sena bayır


 

Gönül Dağı 13. bölüm Youtube full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Gönül Dağı 13. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Gönül Dağı 13. bölümünü TRT 1 .com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



ÖZLEM CONKER


 

Gönül Dağı 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 'in fenomen dizisi Gönül Dağı 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1 .com.tr ve TRT 1 Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.