Gönül Dağı 5. bölüm Youtube tek parça izle - Gönül Dağı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı 5. bölüm Youtube tek parça izle - Gönül Dağı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kısa süre önce başlamasına rağmen cumartesi günlerinde en çok izlenen yapımlar arasında yer almayı başaran Gönül Dağı'nın 5. bölümü izleyicinin karşısına çıktı. Bir kez daha seyircilerini ekran başına kilitleyen dizi ile ilgili olarak nasıl izleneceği konusunda araştırma yapan okuyucularımız mevcut. Gönül Dağı 5. bölüm Youtube tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Köprü Film tarafından, yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in yaptığı TRT 1'de yayımlanan aile ve aşk türündeki Türk televizyon dizisi Gönül Dağı, 17 Ekim 2020'den bu yana yayınlanmaya devam ediyor. Kısa sürede elde ettiği başarıyla hafta sonlarında en çok izlenen diziler arasında yer alan yapımın bugün yeni bölümü ekranlarda izleyicisinin karşısına çıktı. Berk Atan ve Gülsim Ali'nin baş rollerinde oynadığı Gönül Dağı'nın bugünkü bölümünde neler yaşanacağı merak konusuydu ve ilgiyle de öğrenilmek isteniyordu. Gönül Dağı 5. bölüm Youtube tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Gönül Dağı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Gönül Dağı 5. bölüm özeti

Dilek için ayrılık vakti gelmiştir. Taner, Dilek’i kasabada tutabilmek için tek başına Gönül Dağı’na doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuğun sonunda Dilek’i kasabada tutmayı başarabilecek midir? Bu arada Veysel kasabada kalmıştır, ancak evine gitmek istememektedir. Bir süre kasabada gizlenip iş bulmaya çalışır. Tabii bu o kadar da kolay olmayacaktır. Bu arayışın sonunda babasıyla bir kez daha yüzleşecektir. Ramazan’ın, Asuman’ın kalbini kazanmak için iş arama macerası ise devam etmektedir. Sonunda bir benzinlikte iş bulur. Her şey onun için çok güzel giderken, Asuman karşısına hiç beklenmedik bir zamanda çıkar. Ramazan için aşkıyla gururu arasında bir karar verme zamanı gelmiştir...” Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi’nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan üstlendiği dizide, sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.



ecem sena bayır


 

Gönül Dağı 5. bölüm Youtube full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Gönül Dağı 5. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Gönül Dağı 5. bölümünü TRT 1 .com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



ÖZLEM CONKER


 

Gönül Dağı 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 'in fenomen dizisi Gönül Dağı 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1 .com.tr ve TRT 1 Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.