Gül Masalı 1. bölüm reyting sonuçları (21 Haziran reytingleri açıklandı mı?)

Gül Masalı 1. bölüm reyting sonuçları (21 Haziran reytingleri açıklandı mı?)
Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan ATV'de yeni bir dizi daha başlıyor. Yaz sezonuna merhaba diyen televizyon ekranlarına bu akşamdan itibaren Gül Masalı da eklenecek. Seyircilerin beğenisini kazanması beklenen ve yüksek reytinglerin elde edileceği düşünüldüğü yapım hakkında izleyicilerin vereceği not belirleyici olacak. Diziler ilk akşamda elde ettiği oranlarla beraber kalıcılığını veya kısa süreli bir hayatı olacağını az çok gösteriyor. Gül Masalı da bu sınavı verecek. Beklentiler yüksek

Türkiye'nin en çok seyredilen kanallarından biri olan ATV'de yeni bir dizi daha başlıyor. Yaz sezonuna merhaba diyen televizyon ekranlarına bu akşamdan itibaren Gül Masalı da eklenecek. Seyircilerin beğenisini kazanması beklenen ve yüksek reytinglerin elde edileceği düşünüldüğü yapım hakkında izleyicilerin vereceği not belirleyici olacak. Diziler ilk akşamda elde ettiği oranlarla beraber kalıcılığını veya kısa süreli bir hayatı olacağını az çok gösteriyor. Gül Masalı da bu sınavı verecek. Beklentiler yüksek. Gül Masalı 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde.



Gül Masalı konusu

Gül Masalı, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesini konu alıyor. İstanbul'da yaşayan genç mühendis Gonca, projesinin çalındığı ve işten atıldığı gün, geçmişten bugüne uzanan sürpriz bir haber alır. Beş yaşındayken kaybettiği annesinden kalan gizemli bir mirastır bu… Gonca'nın, mirasa sahip olması için Isparta'ya gitmesi ve Fatma Ana'nın şartlarını yerine getirmesi gerekmektedir. Ne var ki Gonca'nın babası Tahir, bu yolculuğa şiddetle karşı çıkar. Tahir'in saklamaya çalıştığı, kızının öğrenmesini istemediği gerçekler vardır. Aklındaki ve gönlündeki tüm soruların cevabını bulmak için Isparta'ya giden genç kadının hayatı, şehrin önemli ailelerinden Atabeyler'in oğlu Toprak Atabey'le karşılaşınca, beklenmedik şekilde yön değiştirir. Çünkü her aşk, mevsimini bekler kalbe düşmek için.


gül masalı


 

Gül Masalı oyuncu kadrosu

Gül Masalı dizisi oyuncuları arasında Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur ve Sait Genay gibi isimler yer alıyor.



 

Gül Masalı 1. bölüm reyting sonuçları

Bu akşam ilk kez izleyicilerle buluşacak olan Gül Masalı'nın yakalayacağı reytingler oldukça önemli. Yapım şirketi kadar kanalı ve oyuncuları da direkt etkileyecek bir akşam olacak. Ayrıca diğer yapımlarla mücadeleye girip giremeyeceği konusunda da karar verilecek. Elde edilecek sıraya göre akıbeti az çok tahmin edilebilecek. FOX Ana Haber, ATV Ana Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da ile birlikte Survivor program ve ana haber alanında oldukça ciddi yayınlar. Gül Masalı'nın kaderini belirleyecek. Reyting sonuçları 10.00-10.30 arasında açıklanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.