Gülcemal 8. bölüm fragmanı yayınlandı

Gülcemal 8. bölüm fragmanı yayınlandı
Fox Tv'nin perşembe akşamları yayınlanan sevilen dizisi Gülcemal zengin oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip ediliyor. Peki Gülcemal dizisinin son bölümünde neler oldu? 8. bölüm fragmanında neler olacak? Detaylar haberimizde.

Necdet Oktay Apaydın- Fox Tv'nin perşembe akşamları yayınlanan sevilen dizisi Gülcemal Perşembe akşamları ilgiyle takip ediliyor. Peki dün akşam yayınlanan bölümünde neler oldu? 8. bölüm fragmanında neler olacak? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde..

Gülcemal 8. bölüm fragmanı yayınlandı

Gülcemal dizisinin 8. bölüm fragmanında Gülcemal ile Deva'nın arasındaki buzlar artık eriyor. Uzlaşmaya çalışan ikilinin ne kadar süre iyi anlaşacakları merak konusu. Peki aşkları alevlenecek mi? Öte yandan Deva'nın eski nişanlısıyla diyalogu sonrası tokat atması da oldukça dikkat çekiyor. Zaferin kurduğu plan işe yarayacak mı? 25 Mayıs 2023 Perşembe akşamı bu soruların yanıtı tek tek aranacak.

Gülcemal son bölümünde neler olmuştu?

Hem Armağan’ı hem Deva’yı kaybeden Gülcemal büyük bir sessizliğe bürünür. Herkesin vazgeçeceğini ve şehri terk edeceğini sanacağı kadar büyük bir sessizliktir bu. Deva ise babası ve kardeşiyle birlikte dedesinin köydeki evine gizlenir ve izini kaybettirir. Ancak bir yanı Gülcemal’in gelip onu bulacağına inanmaktadır. Aradan geçen bir ay boyunca Gülcemal gelmez. Geçen günler içinde Mert ve Gülendam ilişkinin temelleri iyice sağlamlaşmıştır. Gülendam dünyanın en dürüst insanı olduğu kocasına bebeği kaybettiğini söylemeye karar verir. Ancak onu şok bir haber beklemektedir. Mert’in geçmişini kurcalayan Vefa onun eski nişanlısının Deva olduğunu öğrenir ve büyük bir ikilemin içine düşer. Deva’nın Gara’ya açtığı telefondan sonra Gülcemal kapıya dayanır. Ancak Deva onunla konuşmak istemez. Ve Gülcemal Deva’yı kaçırır. Bir aydır beklenen özür dilenecek midir? Yoksa ikisinin yolları sonsuza kadar ayrılacak mıdır?


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.