Güvercin 16. bölüm final tek parça full HD Youtube izle

Güvercin 16. bölüm final tek parça full HD Youtube izle
STAR TV'nin bu sezon başlayan ve yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Güvercin 16. bölüm final izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte detaylar...

Pazar akşamlarının zirve sahibi Güvercin dizisi yeni bölümüyle 28 Ekim Çarşamba günü ekranlardaki yerini aldı. Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Güvercin'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Güvercin 16. bölüm tek parça full HD izle seçeneği haberimizde.


Güvercin 16. bölüm özeti

Hem Nimet’ten hem de İpek’ten ağır darbe yiyen Ökkeş, annesinin de Gaffur’la evleneceğini öğrenince dengesini tamamen yitirir ve Kevsa’ya silah çeker. Herkesin hayatını cehenneme çeviren Kevsa, şimdi biricik oğlunun elinden ölümü tatmak gerçeğiyle karşı karşıya kalır. Celil’in Emel’i kaçırdığını son anda gören Bedir, Kasım’a ne kadar kızgın olsa da gelinlerini kurtarmaya kararlıdır. Bedir ve Kasım’ın Emel’i kurtarma çabaları işleri bambaşka bir noktaya sürükleyecek ve büyük olaylara vesile olacaktır. İpek, Ökkeş’e doğru adım atmak isteyecek; ancak ağabeyinin eski sevgilisi olduğunu söylemeden kendisiyle beraber olan İpek’e Ökkeş’in öfkesi dinmeyecektir. Nefise’den ayrılmayı bir türlü içine sindiremeyen Müslüm ise başına yeni belalar açmak üzeredir. Kenan, Müslüm’ü girdiği bu yoldan döndürmek ve Gaffur’un yanından ayırmak için elinden geleni yapar. Ancak Bedirleri bekleyen büyük belalar yoldadır. Zülüf, öğrendiği gerçek sayesinde ya büyük bir aşkla bağlı olduğu Kenan’ı ya da bambaşka bir yolu seçecektir.

hercai reyyan


Star TV Güvercin 16. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Güvercin 16. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Güvercin'ın 16. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.