Güz Masalı 13. bölüm özeti ve fragmanı izle - 28 Ağustos Cuma

Güz Masalı 13. bölüm özeti ve fragmanı izle - 28 Ağustos Cuma
Türkiye'nin Hint dizilerini ekrana getiren dizisi Kanal 7'de yeni bir gün başlıyor ve Güz Masalı akşamında izleyiciler bir kez daha televizyon başına geçiyor. Dizinin 13. bölümü de merakla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Bu sebeple de özet için araştırmalarda bulunuluyor. Güz Masalı 13. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 13. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 13. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 13. bölüm özeti

Dizinin 13. bölüm özetine göre 

 Janvi’nin nişan için hazırlanmasıyla başlar. Janvi korkarak da olsa Geta da bizimle gelebilir mi deyince Viraj gelsin der. Onlar Geta için beklerken Dadi de nişanın gerçekleşeceği otele gidebilmek için çabalar ama hiçbir araba durmaz. Bir taksi gelir ve Dadi’ye istediği yere götürebileceğini söyler. Dadi parası olmadığını söyler ama taksici mühim değil deyip ona otelin adını verir ama yarı yolda adamdan şüpheye kapılan Dadi arabadan iner ve yürüyerek otele doğru gider. Viraj otele gittiklerinde Janvi’nin ailesiyle mümkün olduğunca görüşmesini engellemeye çalışır çünkü Dadi’nin yokluğu ortaya çıkacaktır. Ancak janvi’nin babasıyla konuştuğunu gören Viraj panikler.

Işıkları kapattırır ve çiftimiz sahneye alalım der. Onlara bir sürprizim var deyip “Why This Kolaveri” şarkısında dans etmeye başlar ve herkesi sahneye dans etmeye çağırır. Dadi ise sonunda otele ulaşır. Viraj ise gizlice otelden çıkacakken Janvi’nin babası ile çarpışır ve ben de sizi arıyordum der. Beş dakikaya dönerim diyen Viraj oradan çıkar.

Dadi ise resepsiyondan nişanı sorar. Oradaki kişi ben size göstereyim deyip onu bir salona götürür. Viraj gelir ve kapıyı kilitleyip hoşgeldin Dadi diye sırıtır. Dadi seninle ilgili her şeyi öğrendim, sen delisin ve bu gerçeği herkes öğrenecek der. Evlatlık verildiğin ailenin fabrikasını yaktın, onları öldürdün, Payal’i delirttin der. Viraj sen bunu anlatsan kim sana inanacak Dadi der. Ayrıca buraya kadar gelmeni tesadüf mü sandın, yolda seni alan taksi bile benim planıma dahildi sence bir deli bunu yapabilir mi der. Ailesini sevdiğini söyleyince Dadi Janvi’yi de öyle seviyorsun der. Viraj deliye döner. Dadi Janvi’nin mutlu olmadığını sadece korkudan sessizleştiğini söyler. Önceleri eşine çok değer ver demiştim ama senin gibi bir hayvanın onunla evleneceğini hesap etmedim diye ekler.

Viraj ben ona bir hayvan ve insan arasındaki farkı öğretiyorum diye kahkaha atar. Bu sırada Janvi de Viraj’ı göremeyince onu aramaya çıkmıştır. Viraj’ın telefonu çalınca Dadi biri beni kurtarsın diye çığlık atıp yardım ister. Viraj yine o meşhur deli gülüşüyle Dadi’ye telefonu gösterip telefonu açmadığını söyleyip şimdi otur diye emreder. Ona soru sormaya başlayan Viraj’ın ilk sorusu janvi, Viraj’ı seviyor mu olur. Dadi hayır sevmiyor diye bağırır hatta hayatını cehenneme çevirdin der. Viraj dalga geçer gibi bakıp ikinci soruya geçer: Janvi, Viraj’dan iyi bir eş bulabilir mi? Dadi o senin gibi bir düşman bile istemez der. Viraj bu da ikinci yanlış cevap der.

Son soru: Janvi Viraj’ı terk eder mi yoksa onunla sonsuza dek yaşar mı? Dadi janvi seninle yaşamayacak der. Viraj sinirle bakıp işte bu kesinlikle yanlış cevap der. Rüzgarları dinle o bile Janvi’nin beni sevdiğini söylüyor derken Dadi onun deli hallerine şaşırır ve sen delisin bunu da kanıtlarıyla herkese söyleyeceğim diye bağırır. Viraj dişlerini sıkıp yaşını başını almış bir kadınsın her an her şey olabilir diye korkmuyor musun deyip onu iter. Dadi benden uzak dur diye bağırır. Viraj ya elindeki o dosyayı verirsin ya da deyip Dadi’nin üstüne doğru yürür. Dadi terastan düşmek üzeredir. Viraj bir hamle ile Dadi’nin elindeki çantayı alır ama çantanın boş olmasıyla şok olur. Dadi hep sen akıllısın değil mi diye sırıtır. Viraj eline bir saksı alır ve yere fırlatır, Dadi korkudan bir adım atınca terastan düşer. Viraj’ı arabada arayan Janvi’nin ona baktığını gören Viraj şok olur. Viraj da onu görüp hemen saklanır.

Janvi ise korkarak düşen kimdi diye bakınca Dadi diye bağırır. Herkes oraya gelir. Viraj ise panikle terastan çıkmaya çalışır ama terası dışarıdan kendisi kilitlettiği için kapana kısılmıştır ama sonunda kilidi bulup hemen çıkar. Dadi’nin yanına gider. Dadi başına ağır bir darbe almıştır. Janvi Viraj’a sarılıp ağlarken Dadi hastaneye götürülür.

Janvi kötü durumdadır ve Viraj onu eve götürür. Janvi sadece onun ve Dadi’nin ismini söyleyince Viraj yoksa terastaki kişinin ben olduğumu gördü mü diye korkar. Janvi’yi yatağına yatırır. Bir telefon gelir ve Dadi’nin artık yürüyemeyeceğini öğrenir. Dadi’ye göz kulak ol deyip telefonu kapattığında tam arkasında soğuk bakışlarıyla ona bakan Geta’yı görünce korkudan sıçrar. Telaş içinde olan Viraj Janvi uyanana kadar bir aşağı bir yukarı odada bekler.


Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.