Güz Masalı 15. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Ağustos Pazar

Güz Masalı 15. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Ağustos Pazar
Televizyon kanalları arasında Hint dizilerine verdiği önemle bilinen Kanal 7'nin yeni yapımı Güz Masalı'nın 15. bölüm özeti ile karşınızdayız. İzleyicilerin de giderek ısındığı dizide akşam saatleri duygusal geçmeye devam ediyor. Seyirciler bir sonraki günü iple çekerken neler yaşanacağını da merak ediyor. Güz Masalı 15. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 15. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 15. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 15. bölüm özeti

Dizinin 15. bölüm özetine göre

Viraj, Janvi’ye ajanlık mı yapıyorsun diye kızınca Janvi sevgililer günü kartı vermek için geldiğini söyler. Viraj kartı önemsemeden masaya atar ama sonra Janvi’ye sarılıp kart için teşekkür eder. Sia Viraj’ı arar ve Sanjay’ın onunla buluşmak istediğini söyleyip ne yapmalıyım diye ondan akıl ister. Viraj ona bir şeyler söyler. Janvi ise yemekte Payal’i eve getirirsek hem sana hem de ona iyi gelir deyince Viraj delirir. Onu bir sandalyeye bağlar.

Ailesinin ona verdiği sareyi getirip ateşe atar, ardından mezuniyet belgelerini, çocukluk fotoğraflarını. Şimdi geçmişi unuttun mu Janvi her şey yok oldu ama hala aklında değil mi der. Benim geçmişimle uğraşsan da geçmişimi değiştiremezsin Janvi diye bağırır. Acı içinde olan Janvi bayılır. Viraj gözlerini aç diye emreder.

Viraj Janvi’yi hastaneye getirir ve Janvi’nin sadece halsizlikten bayıldığını öğrenip rahatlar ama Dadi’nin iyileştiğini de öğrenince bir anda modu değişir. Sanjay ise Dadi’nin yanına bulaşalım diye Siya’ya inanıp gelir. Kapıda Unniyal ve Adamları diğer tarafta Viraj olunca Sanjay yakalanır. Janvi sabah uyandığında Viraj’ın onun portresini çizdiğini görüp sevinir. Benden daha güzel olmuş deyince portreyi yakar ve hiç kimse senden güzel olamaz der.

Viraj Dadi’nin taburcu olacağını Gangadar’dan öğrenir. Janvi’ye sıcak süt getiren Viraj, Sanajy’ın geldiğini ve saçmaladığını anlatınca sana bir sürprizim var der. Janvi kıyafetlerinin hepsi yandığı için son kalan kırmızı sareyi giymek zorunda kalır. Viraj onun gözlerini kapatınce Geta şüphe üzerine onları takip eder. Viraj Janvi’yi bir uçurumun kenarına getirip gözlerini açmasını söyler. Janvi gözlerini açınca korkar.

Uçurumun kenarında sevgi oyunu oynamak istediğini söyler. Oyunun sonunda suyun beni dağlar taşlar Janvi beni seviyor diye bağırır. Geta ise Dadi’nin yanına gidip onunla olduğunu söyler. Unniyal onu tanımadan oradan uzaklaşır. Viraj ve Janvi ise uçurumun kenarından eve dönerlerken Viraj, Geta’nın dışarıdan geldiğini fark eder. Nereden geliyorsun diye sorduğundan Geta endişelenir. Viraj sebzeleri fark edip ben taşırım dese de belli ki ondan da şüphelenmiştir.

Viraj Sanjay’a eziyet edip dosyanın nerede olduğunu sorar. Sanjay nerede olduğunu bilmediğini söyleyip sadece Dadi’nin bileceğini söyler. Viraj onu öldürmek için silah doğrultur ama vurmaz ve polis memuru Unniyal’a bunun cezasına devlet memuruna saldırmayı da ekle deyip sinirle çıkar. Süt içen Janvi, Viraj’ı görünce şok olur. Viraj sana bir sürprizim var deyip ona marka bir araba almıştır. Test sürüşüne çıkması için onu zorlar. Janvi başta yapamam dese de Viraj gözlerini kapatıp sür der.

Viraj sonunda Janvi’yi ikna eder. Janvi gözleri kapalıyken araba kullanırken Viraj da ona talimat verir. Karşıdan gelen kamyonu dergi okurken göremeyen Viraj, son anda fark edip bağırır. Janvi gözlerini açınca neredeyse kamyona çarpacaktır ki Viraj direksiyonu kontrol edip arabayı durdurur. Viraj kokru içindeki Janvi’ye bakıp eceli kandırdık diye kahkaha atar. Ardından Janvi’nin ailesinin yanına giderler.

Onlar gelmeden önce Janvi’nin babası Mandira isimli hemşireye hangi ilacı veriyorsunuz tarzında sorular sormuştur. Uma ise sen karışma o hemşire işini bilir deyince Mandira sırıtmıştır. Viraj ve Janvi geldiğinde herkes sevinirken Viraj Janvi’nin hastaneye arabayla getirdiğini söyler. Janvi’nin kardeşi Çoti heyecanlanır beni de sür abla der. Viraj ona sür diye cesaret verir. Janvi arabayı çok yavaş kullanınca Çoti çok yavaş der. Janvi ona gözlerini kapatmasını söyleyip uçuyorsun değil mi diye güler. Janvi gülerken ne kadar süredir gülmediğinin de farkına varır.

Viraj Gangadar’a Sia’nın nişanının ertelenmesi Dadi’yi üzer bu nedenle bir an önce Sia evlenmeli diye ikna eder. Ardından Dadi’nin yanına girer. Hemşire onun hiç konuşmadığını sadece bir ara Krişna adlı putu gösterdiğini söyler. Viraj hemşireyi çıkarır. Dadi ile dalga geçip dosyanın tapınakta olduğunu anlatmak istedin değil mi diye sırıtır. Şarkı söyleyerek Sia’nın düğünü olacak diye haber verip ayrılır.

Viraj Unniyal ve adamlarına tapınağa gidip doyayı bulmalarını söyler, kendi de tapınağa doğru yola çıkar. Geta da tapınağa gelmiştir, yüzünü kapatıp dosyayı kıyafetinde saklayıp çıkarken Viraj onu fark eder. Geta girişte görevliye Viraj geldi mi diye sorar. Adam hayır deyince Geta rahatlamış bir şekilde eve gider ancak karşısında Viraj’ı görünce korkudan elindeki dosyayı düşürür. Almak için eğildiğinde Viraj oğluna hayır dua etmeyecek misin anne der.

Viraj bir annenin yapması gerekeni yaptın ve dosyayı benim için buldun diye kahkaha atar. Ardından şimdi körebe oynayacağız deyip Geta’nın gözlerini kapatır. Geta Viraj’ın söylediklerine göre onu bulmaya çalışır. Ardından Geta’ya sıcak yağ ile başına eski günlerde olduğu gibi masaj yapmasını ister. Bu sırada Gangadar Janvi’yi evlerine bırakır.

Kapıdaki görevli Janvi’nin geldiğini haber vermek için Viraj’ı arar ama Viraj titreşimde olan telefonu duyamayacak kadar meşguldür. Kapıdaki görevli Janvi’ye abuk subuk sorularal oyalamaya çalışır ama Janvi bunu anlar ve içeri doğru yönelir. Geta ise Viraj’ın başına masaj yaparken Viraj neden bir anne şeytanlık yapıp ihanet eder, ne bilmek istiyorsun, başıma gelen şeyler yetmiyor mu, kör talihim deyip sayıp sayıştırır. Viraj sıcak yağ ile masaja devam et diye emreder. Geta sıcak yağa değdiğinde çığlık atar ama vicdansız Viraj daha fazla yağ olmalı diye dalga geçer. Sinirle ayağa kalkıp sana konuş diyorum diye onu duvara iter. Zavallı Geta sadece Viraj diyebilir. Viraj bir annenin evladının ismini söylemesi kalbi yumuşatır ama benimkini değil diye bağırır. Başıma ne geldiyse senin yüzünden diye bağırır.

Uzun süredir sesini duymayı istedim ve sen ilk defa ağzını bile açmadan yine kötü şeyler başıma geldi diye bağıran Viraj’a Geta tüm bunları içindeki şeytanı durdurmak için yaptım der. Viraj hayatımı mahveden ben değildim sendin der ve onu iter. Geta senin düşmanın geçmişin ama Janvi’yle derdini paylaşırsan rahatlarsın ona zarar vererek değil der. Viraj ben kimseye zarar vermem diye tepki gösterir.

Geta Janvi’nin onu gerçekten sevdiğini başkası olsa çoktan gideceğini söyler. Viraj bu hayatta beni tek seven kişi Janvi sen bile beni sevmedin der. Geta bu sözü duyunca çok üzülür. Geta ona ve ailesine yaptıklarını tek tek söyleyince Viraj hepsini kabul edip aramıza girecek kim olursa olsun onu yaşatmam der. Janvi her şeyi duyar ve kapıda titremeye başlar. Kapıdaki Janvi’yi gören Viraj şok olur.

Geta’nın söylediği her şey yalandı diye onu şoktan çıkarmaya çalışır ama nafile. Eline kemer alır ve Geta’yı cezalandır der. Janvi tek kelime edemez. Viraj öfkeyle Janvi’yi bırakır. Janvi karnını masaya çarpar ardından acı ile yere yığılır. Viraj ise Geta’ya doğru giderken bunu görüp doktoru arar. Doktor Janvi’yi muayene ederken Viraj Geta’yı bir odaya kilitler ve elinde bir sopa vardır, yine hayatıma problem getirdin diye sesi gelir.

Viraj ilk iş kapıdaki görevliye Janvi’yi haber vermeden içeri aldığı için cezalandırmaktır. Adam kendini savunsa da nafile. Geta ise yara bere içinde oğlunun iyileşmesi ve Janvi’nin acılarının ona verilmesine dua eder. Doktor Viraj’a içeri girebilirsiniz deyince Viraj sen de bebeğimiz de iyi diye sevinirken Janvi tek kelime etmeden bakar. Doktor eşiniz düşük yapmış deyince Viraj yıkılır. Öldür beni Janvi diye yalvarır ama Janvi donmuş gibidir.

Viraj odada ne varsa dağıtır. Janvi ise bir bebek ağlaması duyup beşiğe yönelir. Beşikte olan krişna putunu sallar ve ona ninni söyler. Viraj gelip onu görünce şaşırır. Janvi ona gülümser ve sana çay yapayım diye mutfağa gider. Viraj onun şokta olduğunu anlar ama bebeği kaybettiklerini nasıl söyleyeceğini düşünür.

Janvi telefonda annesiyle konuşurken Viraj telefonu elinden alır ama telefonun kapalı olduğunu görüp şaşırır. Düşük yaptığını bir yolunu bulup söylemeyi düşünür ve söyler de ama Janvi inanmaz üstüne bir de Viraj’a tokat atar. Janvi ardından hemen özür diler ama Viraj öfkeyle dışarı çıkar. Janvi beşikteki putu eline alıp baban gerilmiş bugün diye dertleşir. Viraj ise Geta’nın yardımını almaya karar verir. Geta’dan düşük olayını Janvi’ye söylemesini ister.


Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.