Güz Masalı 16. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Ağustos Pazartesi

Güz Masalı 16. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Ağustos Pazartesi
Televizyon kanalları arasında Hint dizilerine verdiği önemle bilinen Kanal 7'nin yeni yapımı Güz Masalı'nın 16. bölüm özeti ile karşınızdayız. İzleyicilerin de giderek ısındığı dizide akşam saatleri duygusal geçmeye devam ediyor. Seyirciler bir sonraki günü iple çekerken neler yaşanacağını da merak ediyor. Güz Masalı 16. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 16. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 16. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 16. bölüm özeti

Dizicenter.net'in haberine göre Güz Masalı 16. bölüm Janvi’nin beşiğin başında ninni söylemesi ile başlar. Geta acıyarak ona bakar ve beşiğin boş olduğunu söyler. Janvi Geta’nın konuştuğuna şaşırsa da umursamaz. Geta bebeğini düşürdüğünü söyleyince Janvi sinirlenir ve kapa çeneni diye bağırır. Geta beşikteki putu alıp pencereden atınca Janvi şok olur ve düştüğünü Viraj’ın Dadi’ye yaptıklarını Sanjay’a yapılanları hatırlar ve yere yığılır.

Janvi gözyaşlarına boğulurken düğünlerini, ilk buluşmalarını, Viraj’ın hamamböceğiyle yaptığı eziyeti, ayaklarını yaktığını ve ona tecavüz ettiğini tek tek hatırlar. Janvi ağlaya ağlaya uyur. Viraj ise tüm bunları kameradan izler ama sesle ilgili sıkıntı olduğu için sinirle odaya gider. Geta Janvi’nin gerçeği bildiğini ve onlara ihtiyacı olduğunu söyler. Viraj onu susturur ve sürükleyerek bir odaya onu kilitler. Geta kendine çeki düzen vermezsen Janvi seni terk edecek diye uyarır. Viraj sinirle Janvi beni seviyor senin gibi terk etmez der. Geçmişte onu ve babasını bıraktığını hatırlatır. Geta baban bana eziyet ettiği için onu terk ettim Janvi de seni bu nedenle terk edecek deyince Viraj deliye döner. Janvi’nin uyuduğu odanın kapısını kilitler, kameraları kontrol eder, dışarıdaki kapıyı da kilitler.

Viraj kapıdaki görevliye de bu kapı günde iki kez açılacak, birincisi o ofise giderken ikincisi ofisten döndüğünde eğer farklı bir şey olursa kapının yanına koyduğum bu büyük taşlar kafanda olabilir diye de korkutur. Janvi ise kendine gelir ve bebeğinin düştüğü anı hatırlayıp artık ailesine gitmeye karar verir. Evin her köşesindeki acı anılarını hatırlar ve kapıyı açar ve bu evden de Viraj’dan da kurtulmayı düşünür. Kapıdaki görevli ona geri dönmesini rica ederken Janvi gözyaşları içinde yalvarıp taşla kilidi kırmaya çalışır. Viraj gelip Janvi’yi sürükleyerek içeri getirir. Geta ise Janvi için dua eder. Kapıdaki görevli izin vermediği için kendinden utanır ve anahtarları atar. Viraj Janvi’yi yatak odasına götürür ve her şeyin sorumlusu sensin diye bağırır. Sen ne zaman bu evi terk etmeyi düşündün ben de sana terk etmemen için bunları yaptım der. Bu evde senin gibi bir deliye tahammül eden benim diye bağırır. Ardından ailesine yaptığı iyilikleri tek tek sayar. Eline bir sopa alıp Viraj’ı seviyorum demesi için onu tehdit eder, Janvi tek kelime etmezken Viraj odadan çıkar. Janvi ise bayılıp yere düşer. Kendine geldiğinde kendi kendine umudunu kaybetme diye tekrarlayıp kapıya yönelir ama kapı kilitlidir. Tekrar yere düşüp ağlamaya başlar. Viraj ise Geta’ya eğer Janvi beni terk ederse intihar ederim diye blöf yapar. Geta korku içinde Janvi’yi ikna etmek için elinden geleni yapmaya söz verir. Viraj önce gitmesini engellemeliyim ardından da sevgisini yeniden kazanmam gerek diye düşünür.

Janvi intihar etmeye karar verir. Bir bıçak bulunca hemen bileklerini kesmeye niyetlenir ama Geta son anda odaya gelip onu durdurur. Zor da olsa elindeki bıçağı alır. Janvi’ye sarılıp onunla ağlar. Janvi evlendiği günden beri bir gün yüzü görmediğini, sürekli Viraj acaba bana ve aileme ne yapacak diye korkmaktan yorulduğunu söyleyip dertlerini anlatır. Onunla daha fazla yaşamak istemiyorum derken Geta onu sakinleştirmeye gayret eder ve intihar çözüm değil noktasında onu ikna eder.

Geta hem hayata hem de kendine bir şans daha ver deyip zamanında kendisinin de intiharı düşündüğünü ama yaşamayı tercih ettiğini anlatıp Janvi’yi rahatlatır. Dr. Komolika ise Dadi’yi telefonla arar ama onun felç kaldığını öğrenip telefonu kapatır. Eski dosyalara bakan Dr. Komolika geçmiş kendini tekrar ediyor bir şey yapmam lazım diye düşünür. Geta ise Janvi için bir şeyler hazırlar, döndüğünde onu bulamayınca telaşlanır. Sonunda onu bir odada elinde oyuncak ayı ile sanki bebeği gibi konuştuğunu görüp duygulanır. Janvi ayıcığa neden anneyi terk edin bebeğim diye sarılıp ağlar.

Geta Janvi’nin gözyaşlarını silip bebeğin senin ağlamanı istemez sakın ağlama der. Ardından bir iki lokma da olsa yemek yedirir. Janvi’ye sarılan Geta yalnız değilsin ben hep yanında olacağım der. Bu sırada kapı çalar. Gelenler Sanjay ve Viraj’dır. Viraj onu hapisten çıkması için para ödediğini ardından ondan af dilediğini söyler.

Hatta bir kez daha Janvi’nin gözü önünde af diler. Sanjay anlattıkları doğru deyip güle güle der ve ayrılır. Viraj Janvi’ye eskisi gibi olmadığını, değişmeye çalıştığını söylese de Janvi yüzüne bakmak istemez. Sanjay ise evden çıkınca Unniyal ona iyi rol yaptığını şimdi şehri terk etmesini söyler. Sanjay Unniyal’a iğrenerek bakar. Geta ise Janvi’nin yanına gelir onunla dertleşir. Janvi bir bakıyorum çok iyi bir bakıyorum iyiliğin yanından geçmiyor der. Geta onun çocukken de böyle olduğunu söyler.

Viraj’ın babası beni çok dövdü, oğlumla yani Viraj ile aramdaki bağdan bile rahatsız oldu. Bir gün kalktığımda Viraj’ı da alıp gitmiş. Çok aradım ama bulamadım. Yıllar sonra Viraj geldi. Daha yedi yaşındaydı. Koşarak ona sarıldım mutluydum ama Viraj beni suçladı. Benim onu ve babasını terk ettiğimi söyledi. Ben ne anlatsam da kar etmedi, bu nedenle de hep beni suçladı.

Geta ve Janvi dertleşirken Viraj gelince ikisi de telaşlanır.


Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.