Güz Masalı 17. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Eylül Salı

Güz Masalı 17. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Eylül Salı
Televizyon kanalları arasında Hint dizilerine verdiği önemle bilinen Kanal 7'nin yeni yapımı Güz Masalı'nın 16. bölüm özeti ile karşınızdayız. İzleyicilerin de giderek ısındığı dizide akşam saatleri duygusal geçmeye devam ediyor. Seyirciler bir sonraki günü iple çekerken neler yaşanacağını da merak ediyor. Güz Masalı 17. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 17. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 17. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 17. bölüm özeti

Dizicenter.net'in haberine göre Güz Masalı 17. bölüm

Güz Masalı 17. Bölüm Viraj’ın odaya girmesiyle başlar. Viraj ofise gideceğini söyleyip eşine güle güle demeyecek misin Janvi eskiden derdin deyince Janvi tek kelime etmez. Viraj sessizce evden çıkıp ofisine gider. Geta o gidince Dadi’nin canı pahasına sakladığı dosyayı Janvi’ye verir ve Dadi’nin bunu korumak istediğini dilerse okuyabileceğini söyler. Janvi başta reddetse de okumaya başlar. Geta kapıdaki görevliye gidip telefonunu ister. Adam git veremem dese de bilerek telefonu cebinden düşürür. Geta hemen telefonu alıp Janvi’ye verir. Janvi Dr. Komolika’yı arar ve Dadi’nin oraya geldiğini öğrenir. Janvi nasıl ona inanmadım diye dertleşirken Viraj da her şeyi kameradan izlemektedir.

Dr. Komolika Viraj’ın aklının herkesten hızlı çalıştığını söylerken Janvi onun etrafındakilere özellikle sevdiklerine zarar verdiğini söyler. Janvi’nin Viraj kendine de zarar verebileceğini duyan Viraj hemen eve gelir ve Janvi’nin elindeki telefonu alıp kırar.

Odasına gidip eline bir sopa alır ve bütün kadınlar aynı hepsi ihanet için yaratılmış diye dolanır durur. Janvi cesaretini toplayıp odaya girer ve eğer bu ilişkiye şans vermemi istiyorsan tedavi olacaksın der. Viraj elindeki sopa ile vuracaktır ki Geta onu çeker. Viraj ben deli miyim ki beni tedavi edecekler diye Janvi’ye yönelir ve onu havaya kaldırır. Janvi nefes almakta zorlanınca Geta onu bırakması için yalvarır. Viraj onu bırakıp dışarı çıkar. Dr. Komolika Janvi’ye ulaşmaya çalışır. Başta polisi aramak aklına gelir ama bu durumu daha da kötüleştirir deyip vazgeçer. Viraj’ın tedavi olmasını sağlayacak tek kişi Janvi diye düşünür.

Janvi ise Viraj’ı tedavi konusunda ikna etmek için çabalarken Viraj önce babam sonra sen Dr. Komolika herkesi manipüle ediyor diye sinirlenir. Annesine dönüp oğluna herkes deli deyip gülsün bunu istiyorsun değil mi der. Janvi Dr. Komolika’nın da bahsettiği gibi Viraj’ın insanlara duygu sömürüsü yaptığını asla pes etmemesini söylediğini hatırlar. Senin sevgin acıya neden oluyor, bu sevgiden dolayı babam kalp krizi geçirdi, Dadi felç kaldı diye kızdırır. Viraj mutfaktan bıçak alıp gelir. Geta ve Janvi korkulu gözlerle izlerken Viraj elini kesip tüm bu acıların cezası bu der. Janvi bıçağı elinden almayı başarır ama kendi kendine sakın gözyaşlarına inanıp pes etme diye de içinden geçirir. Viraj tedaviye ihtiyacım yok diye tekrarlar. Daha sonra Janvi’ye yaklaşıp onu öpmeye kalkınca Janvi uzaklaşır ve bir eşin haklarına neden ben sahip değilim, canın istediğinde sev canın istediğinde at diyebileceğin bir oyuncak bebek miyim yoksa ayaklarının altında çiğneyesin diye duran halı mı der.

Viraj yanlış düşünüyorsun derken Janvi uzaklaşır ama Viraj onu oturtur. Ayaklarına kapanıp ağlar ama Janvi yine dik durur ve mangalsutrayı çıkarır. Viraj onu geri takması için defalarca tekrarlar. Bu defa kurşunu mangalsutraya takıp yoksa seni öldürürüm der. Janvi tepki vermezken Geta dayanamaz ve Viraj’ı durdurmaya çalışır. Viraj Janvi’nin hassas noktasının Geta olduğunu görüp silahı Geta’ya doğrultur ve eğer mangalsutrayı geri takmazsa onu öldüreceğini söyler. Janvi Geta’nın önüne geçip beni öldür çünkü annesine böyle davranan biriyle asla yaşamak istemiyorum diye ağlar. Viraj sonunda pes edip evden çıkıp Dr. Komolika’nın evine gitmek üzere çıkar.

Dr. Komolika ise evin adresini bulmuş tam kapıdadır. Viraj onu içeri alır ve ben bir yüzümü yıkayıp hemen geliyorum derken Janvi eğer Dr. Komolika’ya eziyet ederse dayanamam der. Dr. Komolika ise daha kötüsüne hazır ol der. Viraj ise odasına çıkıp aynada kendine bakar ve Janvi için daha çok şeye katlanmalısın der.

Viraj hastanede bir koltukta otururken Janvi de içeri girsin der. Dr. Komolika ama bu mümkün değil deyince Viraj öyleyse çık benim normal olduğumu söyle der. Dr. Komolika Janvi’yi içerir çağırır ve sorular başlar. İlk soru sevdiklerinin yanından başka birilerini görünce ne hissedersin sorusu olunca Viraj odayı terk eder. Dr. Komolika ise üzgün olan Janvi’ye daha yeni başlıyoruz sakın inancını kaybetme der.


Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.