Güz Masalı 19. bölüm özeti ve fragmanı izle - 3 Eylül Perşembe

Güz Masalı 19. bölüm özeti ve fragmanı izle - 3 Eylül Perşembe
Televizyon kanalları arasında Hint dizilerine verdiği önemle bilinen Kanal 7'nin yeni yapımı Güz Masalı'nın 19. bölüm özeti ile karşınızdayız. İzleyicilerin de giderek ısındığı dizide akşam saatleri duygusal geçmeye devam ediyor. Seyirciler bir sonraki günü iple çekerken neler yaşanacağını da merak ediyor. Güz Masalı 19. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 19. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 19. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 19. bölüm özeti

Dizicenter.net'in haberine göre Güz Masalı 19. bölüm özeti şu şekildedir; Güz Masalı 19. Bölüm Janvi’nin elinde telefonla gizlice yatak odasına gitmesiyle başlar. Dr. Komolika onu arar ve Viraj’ın tedaviye hiç başlamadığını, kan testi sonucunda ilaç almadığını öğrendiğini, Viraj’ın kızını öldürmekle onu tehdit ettiğini anlatır. Janvi yıkılır. Dr. Komolika Viraj’ın şimdi daha da agresif olabileceğini söyleyip ailene ve etrafındakilere dikkat et deyip şimdi evinizde şiddet karşıtlarını gönderiyorum onlar gelince her şeyi anlat der. Viraj kapıyı tıklatınca Janvi hemen panikler. Akşam yemeğine geçtiklerinde kapı çalar. Viraj kadına şiddete hayır diyen grubu görünce kamera şakası zannedip dalga geçer. Defolun evimden diye onları kovmaya kalkar ama Janvi çektiği eziyeti tek tek anlatır. Geta inanamazken Janvi Viraj’ın tedaviye hiç başlamadığını söyler. Geta oğluna bakıp doğru derken yıkılır. Viraj doğru mu bu duyduklarım deyince Viraj evet doğru der. Janvi polislere Viraj’ı tutuklamaları için yalvarsa da kimse kılını kıpırdatmadan oradan gider. Janvi şaşırır ama Viraj ona şehir benim elimdeyken sen ne yapabiliyorsun şimdi kendi gözlerinle bak der. Janvi sen bir servetin sahibi olabilir misin ama kalbin yok, insan değilsin seninle yaşamak eziyet der. Viraj Janvi’yi evden atar ve ailesinin evine kadar arabayla götürür. Janvi ailesine gittiğinde kimseyi bulamaz, sonunda beyaz kefen içinde aile üyelerini gören Janvi aklını kaybeder adeta. Viraj içeri girdiğinde Janvi yakasına yapışıp bunu nasıl yaparsın diye bağırır. Viraj ölmediler merak etme uyuyorlar istersen bileklerini kontrol et der. Janvi onlara bakarken Viraj bir kadına tüm aileye uyku ilacı verdiği için işini tamamladın der. Janvi hiçbir şey dinlemeyince Viraj onu sürükleyerek dışarı çıkarır. Janvi ailemle kalmak istiyorum derken Viraj senin her şeyin benim ben kocanım der. Unniyal ve yanında birkaç adam gelir ve Janvi’nin önüne ailesinin resimlerini atıp evin etrafına benzin dökmesini adamlarına söyler. Janvi Viraj’ın ayaklarına kapanıp nolur onlara bir şey yapma her dediğini yaparım der. Viraj umursamadan elindeki çakmakla evi ateşe verir. Janvi çocukluğunun geçtiği evin gözleri önünde yandığını izlemek zorunda kalır. Bayılmak üzere olan Janvi’yi Viraj ateşin etrafında yedi kez döndürür. Janvi gözlerini Dobriyal konağında açar. Karşısında ailesini görünce şok olup hayal görüyorum diye düşünür. Ailesi ise hiçbir şey anlamadan Viraj olmasa şimdi burada olmazdık bizi o kurtardı deyip ona dua ederler. Janvi yine ikiyüzlü Viraj’ın oyununa gelmiştir. Janvi her adımında onun ailesine zarar vereceğini düşünür. Mutfakta olan annesinin yanına gidip ona sarılıp ağlarken tüm aile yanına gelir. Viraj ise uzaktan onları izler.


Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.